Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Μαθαίνει αντίπαλο στο Κύπελλο ο Βόλος

Αύριο Παρασκευή (20/10) στις 2:30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η κλήρωση των επόμενων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας, από ην φάση των «16» έως και τον τελικό, με την ομάδα του Βόλου να μαθαίνει τον αντίπαλό της, μετά την μεγάλη εκτός έδρας πρόκριση που πέτυχε στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ.

Η διαδικασία πάντως θα γίνει με κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν από τις προηγούμενες φάσεις, καθώς ο Ατρόμητος θα κληθεί πρώτα να αντιμετωπίσει έναν εκ των Πανθρακικού ή Γιούχτα και η Λαμία έναν εκ των Λεβαδειακού ή Αιολικού.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης θα βρουν τις ομάδες που έχουν ήδη φτάσει στους «16» και αυτές είναι οι Βόλος, Κηφισιά, Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ και Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Με καλεσμένο τον Κώστα Χαλκιά θα διενεργηθούν την Παρασκευή και ώρα 14:30 στο ξενοδοχείο President (αίθουσα Europa A) οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας από τη φάση των «16» έως και τον τελικό.

Ο Κώστας Χαλκιάς έχει αναδειχτεί Κυπελλούχος Ελλάδας το 2004 και δύο μήνες μετά κατέκτησε το EURO με την Εθνική Ομάδα στην Πορτογαλία. Η διαδικασία θα μεταδοθεί με live streaming από το epo.gr και από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube».

Trending