Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γερμανικό under στο 1.87 #Playmaker

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker κλείνει τη «διαβολοβδομάδα» με προγνωστικά Euroleague, ποντάροντας σε ένα ειδικό από το παιχνίδι στο Μονακό.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Τελευταία βραδιά της διπλής αγωνιστικής και φυσικά θα κλείσουμε την εβδομάδα με προγνωστικά Euroleague. Απόψε στο προσκήνιο ένα ειδικό από την αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα.

Προγνωστικά Euroleague: Δύσκολη αποστολή

Η Μονακό υποδέχεται την Άλμπα με σκοπό να ζευγαρώσει τις νίκες της και να σκαρφαλώσει ακόμα παραπάνω στη βαθμολογία μετά το κακό ξεκίνημα. Υπάρχει φαβορί και είναι δίκαιο. Θεωρώ ότι η Μονακό θα επικρατήσει εύκολα, αλλά δεν βρίσκω αξία στις αποδόσεις του άσου, με χάντικαπ ή combo. Αντίθετα έχω κυκλώσει ένα ειδικό με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Τίμαν έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στη σεζόν, δεδομένων και των απουσιών στη ρακέτα των Γερμανών. Προέρχεται από δύο συνεχόμενα double double, όμως απόψε θα αντιμετωπίσει μία από τις πιο πλήρεις γραμμές ψηλών στη διοργάνωση, που την διακρίνει αθλητικότητα και έφεση στα ριμπάουντ. Το line του Τίμαν είναι μοιραία αρκετά ψηλά και μπορούμε να επιλέξουμε το under σε αξιόλογη απόδοση.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
20:00

Μονακό – Άλμπα Βερολίνου

Τίμαν under 6,5 ριμπάουντ

1.87
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending