Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μακάμπι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός - Μακάμπι προγνωστικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ προγνωστικά.

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Χωρητικότητα: 19.989
  • Διαιτητές: Λοτερμόζερ, Νίκολιτς, Περάντι
  • Προϊστορία: Σε 31 αγώνες από το 2000 και μετά, ο Παναθηναϊκός μετράει 15 νίκες και η Μακάμπι 16.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Από μια άσχημη εμφάνιση προέρχεται η ομάδα του Αταμάν, αφού δεν έγινε ποτέ μέρος της εξίσωσης στην αναμέτρηση με τη Φενέρ. Οι Τούρκοι πήραν διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο και το μόνο που έκαναν στη συνέχεια είναι να τη διατηρούν σε επίπεδα ασφαλείας. Το τελικό 83-69 έφερε την δεύτερη ήττα του Παναθηναϊκού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Stat attack: Είναι τελευταίος σε μ.ό. ασίστ με 12,7.

Απουσίες: Εκτός είναι ο Παπαπέτρου που ετοιμάζεται για χειρουργείο. Αμφίβολος ο Μήτογλου.

Ρεπορτάζ Μακάμπι 

Επηρεασμένη από την αγωνιστική αποχή λόγω του πολέμου στο Ισραήλ, η Μακάμπι εγκλωβίστηκε στη σκληρή άμυνα της Βαλένθια και ηττήθηκε στην Ισπανία. Οι γηπεδούχοι περιόρισαν σε μεγάλο βαθμό τον Λορέντζο Μπράουν και επικράτησαν με 75-66. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Μακάμπι στη σεζόν, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Stat attack: Είναι πρώτη σε μ.ό. ασίστ με 24,5!

Απουσίες: Παραμένει εκτός ο Μπόλντγουιν.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Μάκαμπι Τελ Αβίβ  προγνωστικά

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να δίνεται φαβορί, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και μάλιστα σε τέτοιες αποδόσεις. Πάμε λοιπόν στα ειδικά, όπου βρίσκουμε προκλητικές τιμές στον Μαντζούκα. Ο Έλληνας φόργουορντ παίρνει ευκαιρίες και δεδομένης της απουσίας του Παπαπέτρου, αλλά και της κατάστασης του Μήτογλου (αν αγωνιστεί), θα τον δούμε και πάλι αρκετή ώρα στο παρκέ. Μας φτάνουν δυο καλάθια για να διπλασιάσουμε.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Παναθηναϊκός - Μακάμπι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ειδικό
21:15

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μαντζούκας over 3,5 πόντοι

1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending