Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Με Μπαριέντος και Ντέλετιτς στο Αγρίνιο

Ο Περικλής Παπαπαναγής ανακοινώθηκε ως βοηθός του Κώστα Μπράτσου

Την επιστροφή των Ντέλετιτς και Μπαριέντος στην… δράση, καθώς και στην έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο στην θέση του βοηθού προπονητή, Περικλή Παπαπαναγή, περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα για τον Βόλο, πέρα από την κλήρωση που και πάλι ήταν άτυχος (ΠΑΟΚ).

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά τους, ξεκινώντας με την πρόσληψη του Περικλή Παπαπαναγή, στην νευραλγική θέση του βοηθού του Κώστα Μπράτσου.

Ο 55χρονος προπονητής ήταν συνεργάτης του Σάββα Παντελίδη στην Λαμία, ενώ στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει βρεθεί στα προπονητικά επιτελεία των Σοφρόνη Αυγουστή (Απόλλων Λεμεσού, ΑΠΟΕΛ), Γιώργου Σίμου (ΟΦΗ), πάντα ως βοηθός.

Έκανε και πρώτος προπονητής στον Πανιώνιο αντικαθιστώντας τον Κούστα (Γ΄ Εθνική).

Η ανακοίνωση

H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Περικλή Παπαπαναγή ο οποίος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή.

Με Ντέλετιτς και Μπαριέντος στο Αγρίνιο

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό (21/10, 17.30).

Στους 20 βλέπουμε τόσο  τον Ζαν Μπαριέντος, όσο και τον Μίλος Ντέλετιτς,  που θα ενισχύσουν την Βολιώτικη ομάδα στην δύσκολη αυτή εκτός έδρας αποστολή της.

Οι εκλεκτοί του Κώστα Μπράτσου είναι οι Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Άλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Κόμπα, Μπερτόγλιο, Μωραϊτης, Γκαρσία.

 

Μπορεί να είναι εικόνα φούτμπολ, ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "Stoiximan S 3AR SQUAD LIST GOALKEEPERS KOSTIC PAPADOPOULOS ΙΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ VOLOS DEFENDERS ALHO KALOGEROPOULOS TACHATOS ASLANIDIS LUNA MIDFIELDERS TSOKANIS (C) METAXAS GLAVCIC TROUILLET BARRIENTOS BERTOGLIO ENGIN COMBA DELETIC MAHAIRAS CORNETTE FORWARDS GARCIA MORAITIS PANETOLIKOS VS VOLOS 21.10.23| 17 30 Admiral COACH KOSTAS BRATSOS novibet @VOLOSFC VOLOSFC.COM #MIAPOLIMIAOMADA"

Trending