Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδα φαβορί στο 2.38 #Snookerbet

Ύστερα από την αναγκαία αποχή λόγω παρατεταμένης γκίνιας, ο #snookerbet επιστρέφει με προγνωστικά σνούκερ για το Northern Ireland Open.

Ο άγραφος κανόνας του στοιχήματος συνιστά αποχή όταν όλα σου πάνε στραβά. Τον τηρήσαμε την Πέμπτη και την Παρασκευή, όμως τα προγνωστικά σνούκερ δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Η τελική φάση του Northern Ireland Open άρχισε σήμερα, Κυριακή (22/10). Ένα τουρνουά το οποίο μετρά τις πληγές του, αφού βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης κορυφαίων παικτών με την ηγεσία του World Snooker Tour. Οι Λούκα Μπρεσέλ, Μαρκ Σέλμπι, Τζον Χίγκινς, Άλι Κάρτερ και Τεπτσάιγια Αν-Νου προτίμησαν να συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά επίδειξης στο Μακάο, το οποίο τελικά αναβλήθηκε για τον Δεκέμβριο υπό την απειλή κυρώσεων στους παίκτες. Και μόλις προχθές, απέσυρε τη συμμετοχή και ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν για ιατρικούς λόγους.

Ο Τζαντ Τραμπ, ο οποίος θριάμβευσε στα δύο τελευταία τουρνουά κυνηγά ένα ιστορικό χατ τρικ. Νίκησε ήδη στο πρώτο ματς τον Τζένσον Κέντρικ (4-1), αλλά δείχνει εξαντλημένος και χωρίς κίνητρο, επομένως ο δρόμος είναι ανοιχτός για τους υπόλοιπους. Ιδίως τον Νιλ Ρόμπερτσον, ο οποίος επικράτησε σήμερα με 4-1 του Γου Γιζέ και ελπίζει στον πρώτο ranking τίτλο του μες στο 2023. Δεν έχει σιγουρέψει, άλλωστε, τη συμμετοχή του στο Champion of Champions.

Προγνωστικά σνούκερ: Ασφαλή φαβορί

Ας περάσουμε, όμως, στο «ψητό». Αρχίζουμε με μία δυάδα φαβορί που φαντάζει ασφαλής. Το πρώτο ματς αρχίζει12:00 ο Τομ Φορντ αντιμετωπίζει τον Χέιντον Πίνι. Ο έμπειρος άσος από το Λέστερ έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Και παρότι… λιποθύμησε στον προημιτελικό με τον Τραμπ στο Wuhan Open (0-5), πήρε κι εκεί θετικό πρόσημο.

Ο Πίνι, βέβαια, δεν είναι τυχαίος. Μπορεί στα 27 του να μην έχει γίνει ακόμα επαγγελματίας, όμως… το γυροφέρνει. Έχει διακρίσεις σε παλιότερα ranking τουρνουά και μπορεί να κάνει τη ζημιά και αύριο. Όμως, θα πάμε με το φαβορί. Ο Φορντ ελπίζει ακόμα στην είσοδο στο top 16 και τη συμμετοχή στο Masters, οπότε περιμένουμε να είναι σοβαρός. Να νικήσει δηλαδή τουλάχιστον με 4-2, ώστε να βγάλει το «1» με χάντικαπ 1,5 frame (στο 1.44 στη Novibet).

Θα το συνδυάσουμε με την πιο άνετη νίκη του Ματ Σελτ επί του Ντιν Γιανγκ στις 21:00. Ο Σελτ δεν προχώρησε πολύ στα δύο προηγούμενα τουρνουά επειδή έπεσε πάνω στον Τραμπ (στους «8» και στους «32» αντίστοιχα). Δεν τα πάει άσχημα, αλλά δεν έχει πετύχει ακόμα κάτι σπουδαίο και ίσως να βλέπει το Northern Ireland Open ως την ευκαιρία του.

Ο Γιανγκ είναι ταλαντούχος παίκτης, αλλά… με ταβάνι. Στην τρίτη του σεζόν ως επαγγελματίας, ψάχνει ακόμα το μεγάλο «μπαμ». Δύσκολα θα το κάνει, όμως, κόντρα στον Σελτ. Η νίκη του τελευταίου με χάντικαπ 2,5 frames δίνει 1.65 και ανεβάζει τη συνολική απόδοση του παρολί στο 2.38. Θα το επιχειρήσουμε.

Προγνωστικά σνούκερ: Στήριξη σε Μούντι

Ο Σταν Μούντι πέτυχε την παρθενική του νίκη ως επαγγελματίας την Παρασκευή. Νίκησε με εξαιρετική εμφάνιση τον Τζόου Γιουελόνγκ (4-2) και καλοβλέπει τους «32» στο Μπέλφαστ αφού αντιμετωπίζει αύριο στις 21:00 τον Ροντ Λόλερ.

Ο 52χρονος άσος από το Λίβερπουλ ήταν ανέκαθεν ο «εφιάλτης» των χαρισματικών νεαρών άσων. Αργός παίκτης απ’ τη φύση του, αν και με επιθετική προσέγγιση στο παιχνίδι του, θα δυσκολέψει σίγουρα τον Μούντι. Είναι δικαιολογημένη η απόλυτη ισορροπία στις αποδόσεις (1.90 δίνει η νίκη του καθενός), αλλά θα πάμε με τον μικρό.

Προφανώς και δεν είναι ακόμα έτοιμος για μεγάλα πράγματα ο Μούντι. Όμως, έχει το ταλέντο και το τσαγανό να προκαλέσει μεγαλύτερη αίσθηση από σκόρπιες νίκες στα προκριματικά. Δεν είναι και στα καλύτερά του ο Λόλερ, όπως μέχρι τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, γι’ αυτό περιμένουμε ότι το ταλέντο του 17χρονου απ’ το Χάλιφαξ θα επικρατήσει.

Περισσότερα

Click to comment

Trending