Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Με συνοδεία… σωματοφυλάκων ο Φερστάπεν στο Μεξικό

 

Το Grand Prix στο “Mexico City” θα διεξαχθεί μεταξύ 27 και 29 Οκτώβρη και ο Ολλανδός τρις παγκόσμιος πρωταθλητής θα μετακινείται με… security.

Από μία απόφαση ηγεσίας στον… κίνδυνο. Το Μεξικό δεν φημίζεται για την ασφάλειά του και την έλλειψη παρανομίας. Πόσο μάλλον δεν όταν σε έχουν βάλει στο στόχαστρο. Για την ακρίβεια, ο Μαξ Φερστάπεν είχε λάβει εντολή από την Red Bull στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι το 2022, όταν ο “Super Max” είχε κατακτήσει ήδη το δεύτερο τίτλο του, αλλά δεν την εκτέλεσε… ποτέ!.

Πιο συγκεκριμένα, στο team radio δόθηκε οδηγία στον Ολλανδό να παραχωρήσει την θέση του στον Σέρτζιο Πέρεζ και εκείνος… αρνήθηκε! Αυτό δημιούργησε περίεργο κλίμα στην σχέση του παγκόσμιου πρωταθλητή και του Μεξικανού, ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος θα βρεθεί στην πατρίδα του ομόσταυλού του, μετά από αυτό το συμβάν. Ωστόσο, ενδέχεται οι υποστηρικτές του Τσέκο να έχουν προετοιμαστεί… επιθετικά για την υποδοχή του Φερστάπεν.

Για αυτό, ο Κρίστιαν Χόρνερ, μαζί με την αυστριακή ομάδα, ήρθαν σε συνεννόηση για να προστατέψουν τον πρώτο τους οδηγό, προσλαμβάνοντας σωματοφύλακες. Για την ιστορία, ο Σέρτζιο Πέρεζ έστειλε το δικό του μήνυμα προς το Μεξικό, για να υποστηρίξουν όλο το σύνολο της Red Bull και όχι μόνο εκείνον, πάντα στο πλαίσιο της ευγενής άμιλλας.//ΓΚ.



Περισσότερα

Click to comment

Trending