Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΛεΜπρόν: «Δεν θα το ονειρευόμουν ποτέ…»

 

Ο σούπερ σταρ των “λιμνάνθρωπων” μίλησε μετά το κατόρθωμα του να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία, ευχαριστώντας άπαντες που του επέτρεψαν να είναι μέλος σε κάτι που πάντα ήθελε. 

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι εδώ και λίγες ώρες, ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία. Ο ίδιος, λίγο μετά την κατάρριψη του ρεκόρ από τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, εμφανώς συγκινημένος τόνισε πως δεν θα ονειρευόταν ποτέ αυτό που συνέβη κόντρα στους Θάντερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σημαίνει τόσα πολλά για μένα να βρίσκομαι δίπλα σε έναν τέτοιο θρύλο του ΝΒΑ, τόσο σπουδαίο όσο ο Καρίμ. Είναι τόσο συγκινητικό. Σας παρακαλώ, δώστε ένα standing ovation στον “Κάπτεν”, σας παρακαλώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην όμορφη σύζυγο μου, την κόρη μου, τα δύο αγόρια μου, τους φίλους. Σε όλους όσοι αποτέλεσαν κομμάτι αυτής της ιστορίας για 20 και βάλε χρόνια. Θέλω να σας πω ευχαριστώ γιατί δεν θα ήμουν τίποτα χωρίς εσάς.

Να ευχαριστήσω το ΝΒΑ, τον Άνταμ Σίλβερ, τον αποθανόντα, Ντέιβιντ Στερν. Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να γίνω ένα κομμάτι αυτού που πάντα ονειρευόμουν. Δεν θα το ονειρευόμουν ποτέ, ποτέ, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια να γίνεται καλύτερα από ό,τι απόψε».//

Περισσότερα

Click to comment

Trending