Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Value γκολ, αλλά και 4.53 στο ντέρμπι

Με το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ασχολείται στη στήλη της Δευτέρας ο #Klhmats με σούπερ value σημείο.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Ο Οκτώβριος κύλησε πραγματικά εξαιρετικά, καθώς μονάχα την περασμένη Τρίτη (24/10) δεν πήγαμε ταμείο. Όλα τα υπόλοιπα σημεία μας πλήρωσαν και αδρά, γι’ αυτό ανέβηκε ραγδαία η κάβα μας.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Όπως καταλάβατε και από τη φωτογραφία του άρθρου ή μπορεί και από τον τίτλο, θα ασχοληθώ με το ντέρμπι της ημέρας στη Stoiximan Super League ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. Ξεχωρίζει άλλωστε, ντέρμπι δικεφάλων είναι, με τον νικητή να παραμένει κοντά στην κορυφή και τον ηττημένο να χάνει πολύτιμο έδαφος ενόψει της συνέχειας.

Η ΑΕΚ έχει κομβικές απουσίες. Δεν υπολογίζονται οι Χατζισαφί, Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία, ενώ προβλήματα της τελευταίας στιγμής αποτελούν οι Κάλενς και Ζίνι. Συν τοις άλλοις, οι Γκατσίνοβιτς και Πιζάρο μπήκαν τελευταία στιγμή στην αποστολή, μόλις με μία προπόνηση, κάτι που δεν τους καθιστά έτοιμους στο απόλυτο.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε ταξίδι στη Σκωτία, όμως εκεί επιχείρησε ροτέισον. Βασικά γρανάζια όπως οι Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ και Σαμάτα θα είναι απολύτως ξεκούραστοι. Παράλληλα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια της, ενώ θέλει να πάρει μία… άτυπη ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό.

Πιστεύω στο διπλό. Και για να μην κρύβομαι, θα ήθελα να έρθει. Όμως, άλλο το συναίσθημα, άλλο το στοίχημα. Ο ΠΑΟΚ δεν με έχει πείσει με την αμυντική λειτουργία του, πλην του Κοτάρσκι, ο οποίος είναι εξωπραγματικός. Επιθετικά, εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρει χώρους, σε τελειώνει δίχως δεύτερη σκέψη. Το goal/goal διπλασιάζει και θα αποτελέσει τη σημερινή επιλογή μου.

Σε λογική fun bet και το διπλό, καθαρά λόγω διαίσθησης, ενστίκτου…

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending