Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πόντοι και ειδικά παικτών έως 2.32 #Loverdose

Over, Under, πόντους και ειδικά για όλα τα γούστα προτείνει στα σημερινά προγνωστικά NBA ο #Loverdose.

Καλησπέρα NBAερς! Σήμερα ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα δράσης στον μαγικό κόσμο του NBA. Αρχίζουν πλέον να διακρίνονται οι νέοι ρόλοι των παικτών στις ομάδες τους. Το σημερινό μενού περιλαμβάνει επιλογές για όλα τα γούστα με πόντους αγώνα και παικτών. Ας προχωρήσουμε στα σημερινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Ατλάντα Χοκς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Στις τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει η Ατλάντα, σημειώνει 119 και επιτρέπει 117,3 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, η Μινεσότα σε δύο αναμετρήσεις σημειώνει 101,5 πόντους και δέχεται 92. Δηλαδή ο μέσος όρος πόντων ανά αγώνα των Χοκς είναι 236,3 και των Τίμπεργουλβς 193,5. Οι «λύκοι» της Μινεσότα έχουν ένα εξαιρετικό ρόστερ, αλλά έως τώρα δυσκολεύονται αρκετά στο σκοράρισμα. Γι’ αυτό εστιάζουν στην άμυνα και προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλά τον ρυθμό του αγώνα. Το όριο πόντων για τη σημερινή αναμέτρηση έχει σχηματιστεί στους 234,5. Θεωρώ πως δύσκολα θα φτάσει σε αυτά τα επίπεδα, γι’ αυτό επιλέγω το under 234,5 πόντων σε απόδοση 1.93 στη Stoiximan.

Προγνωστικά NBA: Μέμφις Γκρίζλις – Ντάλας Μάβερικς

Για ακόμα μία φορά ο Λούκα Ντόνσιτς ξεκινά αφηνιασμένος τη σεζόν, ώστε να βάλει από νωρίς το όνομα του ψηλά στη λίστα για την ανάδειξη του φετινού MVP. Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα απέναντι στο Σαν Αντόνιο, πήγε στο Μπρούκλιν έβαλε 49 πόντους και μας έδωσε πολλά highlights. Αυτό που όμως δεν φαίνεται, λόγω της υψηλής του παραγωγικότητας στο σκοράρισμα, είναι το πόσο «παίζει» τους συμπαίκτες του. Στις δύο αναμετρήσεις μοιράζει 8,5 ασίστ κατά μέσο όρο, όμως ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πιθανές ασίστ από τις πάσες του, που φτάνουν τις 16,5.

Ξέρουμε καλά πως ο Λούκα βλέπει το γήπεδο, είναι πολύ έξυπνος και δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Πιστεύω πως λίγες φορές μέσα στη σεζόν θα έχουμε την ευκαιρία να βρούμε το όριο των ασίστ του τόσο χαμηλά όσο το 7,5. Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν, επιλέγω Λούκα Ντόνσιτς over 7,5 ασίστ σε απόδοση 1.78 στη Stoiximan.

Ο Ντέρεκ Λίβλι ΙΙ είναι ο ρούκι που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από κάθε άλλο φέτος. Ο νεαρός σέντερ από το κολέγιο του Ντιούκ φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Σημείωσε double-double στο ντεμπούτο του στη λίγκα με 16 πόντους και δέκα ριμπάουντ, σε 31 λεπτά συμμετοχής απέναντι στους Σπερς. Στο Μπρούκλιν ξεκίνησε πρώτη φορα σαν βασικός, όμως δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής επειδή το Ντάλλας δοκίμαζε χαμηλά σχήματα. Σε 17 λεπτά σημείωσε εννέα πόντους και δύο ριμπάουντ.

Αξιοσημείωτο είναι το ποσοστό του στα σουτ με 11/12 (91,7), αν και τα περισσότερα από αυτά είναι κάτω από το καλάθι, ο μικρός το εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Το «5» είναι μία θέση όπου υστερούν οι Μαβς, οπότε θεωρώ πως θα βρει σιγά σιγά περισσότερο χρόνο. Θα επιλέξω λοιπόν για τον Ντέρεκ Λίβλι ΙΙ τα over 7,5, 8,5 & 9,5 πόντων σε αποδόσεις 1.78, 2.02 & 2.32 αντίστοιχα στη Stoiximan.

Νιου Όρλεανς Πέλικανς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της βραδιάς είναι αυτή ανάμεσα σε Πέλικανς και Γουόριορς. Δύο ομάδες θέλουν να αποδείξουν πως μπορούν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στη δύση. Ένα μεγάλο ερωτηματικό για τους Γουόριορς είναι το πως θα διαχειριστούν την κόπωση των συνεχόμενων παιχνιδιών, μιας και είναι μία από τις πιο γερασμένες ομάδες σε ότι αφορά το βασικό τους ροτέισιον. Θεωρώ φαβορί τους Πέλικανς, αλλά δεν μου αρέσει το σετ των αποδόσεων, οπότε θα απέχω από σημείο.

Όμως, όπως και με τον Λούκα, μου τράβηξε την προσοχή το όριο των ασσίστ του Μπράντον Ίνγκραμ. Ο Ίνγκραμ είναι ένας παίκτης που κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, κατεβάζει την μπάλα, πασάρει, σκοράρει και συμμετέχει στα ριμπάουντ σε επίθεση και άμυνα. Όταν παίζει μαζί με τον Ζάιον όμως, αυξάνει αρκετά την απόδοση του, στην κατηγορία των ασίστ. Με τις πιθανές ασίστ του ανά αγώνα στις δύο φετινές αναμετρήσεις να είναι δέκα. Απέναντι σε μία ομάδα που επιβάλει τόσο γρήγορο ρυθμό διαχρονικά, όπως οι Γουόριορς, θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιώσει το όριο των 5,5 ασίστ. Γι’ αυτό λοιπόν επιλέγω για τον Μπράντον Ίνγκραμ over 5,5 ασίστ στο δελεαστικό 2.15 στη Stoiximan.

Πόντοι και ειδικά παικτών έως 2.32ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πόντοι και ειδικά παικτών έως 2.32

Περισσότερα

Click to comment

Trending