Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Μαρτίνεθ: «Είμαι χαρούμενος, θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα γκολ»

 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνισή τους κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ στις δηλώσεις του, στάθηκε και στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του. 

Στην έδρα που ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν ηττηθεί φέτος, ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά του και με δύο γκολ του Ποντένσε επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0, κατακτώντας έτσι ένα τρίποντο που τον κρατάει σε απόσταση αναπνοής από τον Παναθηναϊκό.

Μετά το φινάλε του αγώνα στην Κρήτη, ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στις δηλώσεις που παραχώρησε, συνεχάρη τους παίκτες του και τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου ήμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί όλοι γνωρίζουμε πως ο ΟΦΗ τακτικά είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και όλοι γνωρίζετε ότι πρόκειται μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Είμαστε χαρούμενοι όχι μόνο γιατί καταφέραμε να νικήσουμε αλλά και γιατί κάναμε ένα έξυπνο παιχνίδι, κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα γκολ. Φεύγουμε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας και από το αποτέλεσμα».//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending