Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός προγνωστικά

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Ulker Sports And Event Hall
  • Χωρητικότητα: 13.059
  • Προϊστορία: Σε 31 παιχνίδια από το 2000 και μετά, ο Ολυμπιακός προηγείται με 16 νίκες, έναντι 15 των Τούρκων.

Ρεπορτάζ Φενερμπαχτσέ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Φενέρ που μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στη Euroleague, φτάνοντας στο 4-1. Ενεργοποιήθηκε ο Καλάθης που δείχνει ότι ακόμα μπορεί να κάνει τη διαφορά, επέστρεψε και ο Ντόρσεϊ από τον τραυματισμό και το ρόστερ φαίνεται πλήρες σε περιφέρεια και ρακέτα. Στο μυαλό όλων είναι φυσικά η περσινή σειρά με τον Ολυμπιακό, όταν οι Πειραιώτες πήραν την πρόκριση στο Final 4.

Stat attack: Κάνει τα λιγότερα λάθη με 10,6 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμος ο Μπίρσεν, αλλά και ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, Νέτο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαντάρ.

 

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ίσως το ρεκόρ του να ξεγελάει. Μπορεί να βρίσκεται στο 3-2, όμως οι δύο νίκες, απέναντι σε Παναθηναϊκό και Παρτιζάν ήρθαν στην παράταση. Απέναντι στην Εφές έκανε το καλύτερο παιχνίδι του, όμως δεν παύει να προβληματίζει στον επιθετικό τομέα. Παίκτες όπως ο Γουόκαπ και ο Μιλουτίνοφ επιβαρύνθηκαν πολύ στα πρώτα ματς. Από τον περσινό Ολυμπιακό θα περιμέναμε αντίδραση μετά από ήττα σε ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό. Φέτος δε δείχνει να εμπνέει τόση εμπιστοσύνη.

Stat attack: Eίναι πρώτος σε κλεψίματα με 9,4 ανά ματς.

Απουσίες: Εκτός παραμένουν οι Σίκμα και ΜακΚίσικ.

 

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός προγνωστικά:

Η ομάδα του Μπαρτζώκα προβληματίζει και δεν αναφέρομαι στην ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, αλλά στην επιθετική παρουσία του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός δείχνει να πάσχει από λύσεις, ειδικά όταν η μπάλα δεν περνάει στη ρακέτα. Απέναντί του θα βρει μια ομάδα που έχει πολλές λύσεις στη θέση «5». Η Φενέρ προέρχεται από έξι σερί νίκες, τρεις εκ των οποίων για τη Euroleague και απόψε είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρει μια άτυπη ρεβάνς από τους Πειραιώτες για τα περσινά play offs.

Μονό
19:45

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

1 (-3,5)

1.82
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending