Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στη Βαρκελώνη με το 1.87! #Playmaker

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από την δεύτερη βραδιά της 6ης αγωνιστικής και ταξιδεύει στη Βαρκελώνη.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Απόψε ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική και φυσικά είμαστε εδώ με προγνωστικά Euroleague. Ο Κουμάντζε δεν μας δικαίωσε χθες, αφού με το που μπήκε στο παιχνίδι έκανε 0/4 δίποντα και όταν επανεμφανίστηκε στο παρκέ τραυματίστηκε. Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε ένα άλλο παιχνίδι που θα γίνει σε ισπανικό έδαφος.

Προγνωστικά Euroleague: Να πάρει το όπλο του

Στο τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και θέλει να επανέλθει στις νίκες. Οι Ισπανοί είναι διαφορετική ομάδα χωρίς τον Λαπροβίτολα και το πιθανότερο είναι να μην τον έχουν ούτε απόψε στη διάθεσή τους. Το ίδιο ισχύει και για τον Βέσελι που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν. Σημαντικές απουσίες έχει και ο Παναθηναϊκός, αφού θα παραταχθεί χωρίς τους Σλούκα και Βιλντόζα, οι οποίοι είναι αδιαμφισβήτητα οι πιο ποιοτικοί του γκαρντ, ακόμα κι αν δεν το έχουν αποδείξει ακόμα στο βαθμό που μπορούν. Το βάρος θα πέσει στους Γκραντ, Γκάι και Γκριγκόνις. Ο πρώτος θα αναλάβει τη δημιουργία και ο δεύτερος την εκτέλεση. Δυνατό σημείο του Γκάι είναι το μακρινό σουτ και έχει ξεκινήσει να το αποδεικνύει με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Ευκαιρία να κάνει ένα καλό ματς. Ο Αταμάν τον εμπιστεύεται, του δίνει τα σουτ, ήδη δουλεύει κάποια συστήματα που τον βγάζουν από τα σκριν και θεωρώ ότι μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές έξω από τα 6,75!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30

Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου

Γκάι over 1,5 τρίποντα

1.87
BET: 30 units
Ειδικό
21:30

Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου

Γκάι over 11,5 πόντοι

3.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending