Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Σε εξέλιξη η εκδίκαση της Έφεσης του Ολυμπιακού

 

Αυτή την ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ εκδικάζεται η Έφεση που κατέθεσαν οι “ερυθρόλευκοι” κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από το πειθαρχικό όργανο της Super League, με αφαίρεση ενός βαθμού, διεξαγωγή δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο, ενώ ο αγώνας κατοχυρώθηκε στον Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως άδικη προχώρησαν σε Έφεση κατά της απόφασης με την τύχη της να ορίζεται σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Επιπρόσθετα, Έφεση άσκησε και ο Παναθηναϊκός, για τον λόγο ότι το κύριο πειθαρχικό όργανο της Super League απέρριψε την κύρια παρέμβαση του, ενώ να θυμίζουμε πως το “τριφύλλι” δεν είχε κληθεί σε απολογία.

Από την μεριά του Ολυμπιακού το παρών δίνει ο Κώστας Καραπαπάς αντιπρόεδρος της ομάδας, καθώς και οι νομικοί εκπρόσωποι Δημακόπουλος, Χατζησαβάογλου και Καρπετόπουλος, ενώ για τους “πράσινους” στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκεται ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης αλλά και η νομική διεύθυνση της ΠΑΕ, που αποτελείται από τους Δημήτρη Βαγιάκο και Τάκη Κέζα.

Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρίσκεται και ο πρόεδρος της επιτροπής Εφέσεων. Σήμερα αναμένεται να εκδικαστούν και οι δύο εφέσεις που άσκησαν οι ομάδες.

Τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού κ. Δημακόπουλος, θέτοντας θέμα για την παρέμβαση του Παναθηναϊκού: «Δεν εννοώ πως μπορει να παρεμβαίνει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα με κύρια παρέμβαση. Το αίτημα μου είναι να μην επιτρέψετε καν την παράσταση του Παναθηναϊκού όχι να την επιτρέψετε και να αποφασίσετε με την απόφαση»

 

 

 

Περισσότερα

Click to comment

Trending