Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Καμία ψηφοφορία μόνο συζήτηση

Ο Βόλος βάζει τα πράγματα στην… θέση τους και είναι ξεκάθαρος!!!

ΜΜΕ… “ερυθροπράσινων” αποχρώσεων – προφανώς και συμφερόντων – κυρίως όμως η ίδια η Λίγκα (!!), θέλησαν να περάσουν μία συζήτηση ως ψηφοφορία.

Η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της, βάζει τα πράγματα στην σωστή τους βάση, αφού δεν υπήρχε καμία απολύτως ψηφοφορία των μελών στο χθεσινό ΔΣ της Λίγκας, άρα ούτε και απόφαση όπως (κακώς) ενημερώνει με ανακοίνωσή της η ίδια η Λίγκα.

Όπως διευκρινίζει η ΠΑΕ Βόλος, δεν υπήρξε τίποτε άλλο παρά μία συζήτηση, άρα όχι απόφαση!

Αν έγινε ψηφοφορία μετά το πέρας της συνεδρίασης, είναι κάτι που προφανώς και δεν μπορεί να το γνωρίζει ο Βόλος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του!!!

Και πως θα μπορούσε να υπάρξει μία τέτοιου είδους ψηφοφορία που ανατρέπει τους κανόνες και τους όρους του παιχνιδιού, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου;

Οι αποφάσεις εξ΄ άλλου λαμβάνονται στην αρχή του πρωταθλήματος, όπως τονίζει και η ανακοίνωση, που όντως βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Η Ανακοίνωση

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για την αποφυγή παρεξηγήσεων, η ΠΑΕ Βόλος ξεκαθαρίζει ότι στην χθεσινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας έγινε συζήτηση μεταξύ των μελών της και όχι ψηφοφορία.

Οσο ο Βόλος συμμετείχε στη συζήτηση δεν τέθηκε κανένα θέμα ψηφοφορίας διότι οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται στην αρχή του πρωταθλήματος.

Αν έγινε ψηφοφορία μετά το πέρας της συνεδρίασης, είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε και σίγουρα ο Βόλος δεν συμμετείχε σε αυτή.

Trending