Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Αναγνωστόπουλος: «Ήταν μία γεμάτη παρουσία σήμερα»

 

Τον Ματίας Αλμέιδα ευχαρίστησε ο ‘Ελληνας τερματοφύλακας για τα σχόλια που έκανε για αυτόν ο τεχνικός της ΑΕΚ, με τον πορτιέρε της Κηφισιάς να αναφέρεται παράλληλα και στην τύχη που είχε η ομάδα του.

Η Κηφισιά κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την ΑΕΚ στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” για την 10η αγωνιστική της Super League.

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος μετά την νίκη της ομάδας του, μίλησε για τα αποθεωτικά λόγια του Ματίας Αλμέιδα και για την φάση με τον Γαλανόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος:

Για το σχόλιο του Αλμέιδα που τον αποθέωσε;

«Τον ευχαριστώ πολύ. Είναι τιμητικό να το ακούς από έναν προπονητή όπως ο Αλμέιδα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με πλάνο και δυναμική. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Πήραμε πάρα πολύ δύσκολα ένα μεγάλο βαθμό. Θέλει και τύχη. Η ΑΕΚ έχει κάνει 15 ευκαιρίες, τις ακυρώθηκαν τρία γκολ ως οφσαιντ, δίκαια. Αλλά εμείς χρειαστήκαμε περισσότερο την τύχη. Συγχαρητήρια στον προπονητή, τον πρόεδρό μας, μέχρι τους φροντιστές».

Για τη φάση με τον Γαλανόπουλο που έβγαλε στο σουτ;

«Δεν είχα καλή οπτική. Σούταρε κεντρικά, ενστικτωδώς έβγαλα. Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά. Δεν ήταν όμως μόνο αυτή η φάση. Ζορίστηκα».

Αν ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι στην καριέρα του;

«Ήταν μία γεμάτη παρουσία σήμερα. Είχα κι άλλα δύσκολα παιχνίδια. Θα το βάλω στα πέντε δύσκολα παιχνίδια που πρέπει να είμαι σε συναγερμό για 100 λεπτά και δέχθηκα τόση πίεση».//ΓΓ

Περισσότερα

Click to comment

Trending