Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για το 2/2 η Φέγενορντ #Bats

Ο #Bats δίνει τα προγνωστικά του για τα σημερινά ματς του Champions League, επιλέγοντας τρία σημεία.

Προτάσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό για τα σημερινά προγνωστικά με έμφαση στα γκολ.

Προγνωστικά: Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ

Ό,τι είχαμε σαν εικόνα από την Ντόρτμουντ και τη Νιούκαστλ μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές ανατράπηκε στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Η γερμανική ομάδα πέρασε νικηφόρα από το «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» με 1-0 και την έπιασε στους τέσσερις βαθμούς. Όπως έχουν τα πράγματα τώρα, η Παρί με έξι βαθμούς έχει το προβάδισμα για την πρόκριση, η Μίλαν βρίσκεται στη δυσκολότερη κατάσταση με δύο, και η Ντόρτμουντ με τη Νιούκαστλ παλεύουν για τη θέση που απομένει.

Το 0-1 στην Αγγλία σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς και οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες. Μετά το 4-0 από την Μπάγερν οι Βεστφαλοί θα ψάξουν την αντίδραση, ενώ η Νιούκαστλ θα προσπαθήσει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να «διορθώσει» το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Δύσκολα θα μείνει και τώρα χαμηλά στο σκορ η αναμέτρησή τους, γι’ αυτό πάμε με το goal/goal & over 2,5 στο 2.11 της WinMasters.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ

Μεγάλο βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει απόψε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Σέλτικ. Θεωρητικά πρόκειται για το ευκολότερο ματς της στον όμιλο, οπότε δεν έχει περιθώριο για γκέλα, όπως συνέβη στην Σκωτία. Εκεί, η ομάδα του Ρότζερς έκανε μεγάλη εμφάνιση και πήρε την ισοπαλία με 2-2. Τον τελευταίο καιρό οι Κέλτες δείχνουν ανεβασμένοι, καθώς είναι αήττητοι στα τελευταία έξι ματς, στα οποία έχουν πετύχει 14 γκολ. Από την άλλη, οι «κολτσονέρος» φέτος παρουσιάζουν θέματα στην άμυνα, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι έχουν δεχτεί γκολ σε έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια τους. Αδίκως κρίνεται αουτσάιντερ το αμφίτερμα από τους μπουκ, θα το πάρουμε στο 2.02 του Betshop.

Λάτσιο – Φέγενορντ

Στο άλλο ματς του ομίλου η Λάτσιο υποδέχεται τη Φέγενορντ. Καθοριστική μάχη όσον αφορά την πρόκριση, κυρίως για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στην τρίτη θέση με τέσσερις βαθμούς. Το 3-1 του πρώτου ματς στην Ολλανδία έφερε στην κορυφή την Φέγενορντ, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Αντίθετα, οι Ρωμαίοι δεν πείθουν με την απόδοση και τα αποτελέσματά τους, ενώ ακόμα και στα πρώτα δύο ματς του ομίλου που απέφυγαν την ήττα δεν έπαιξαν ιδιαίτερα καλά. Η τρομερή επιθετική εικόνα της πρωταθλήτριας Ολλανδίας μπορεί να δημιουργήσει θέματα στην άμυνα της ομάδας του Σάρι, ακόμα κι αν αυτή τα πάει καλά εντός έδρας. Πάμε με το over 1,5 των φιλοξενούμενων στο 2.27 της WinMasters.

Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνειΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνει

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending