Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ευκαιρία του Rocket #Snookerbet

Το σερί του Τζαντ Τραμπ έσπασε στο International Championship και ο #snookerbet επιστρέφει με προγνωστικά σνούκερ για τη φάση των «16»

Ο Στίβεν Μαγκουάιρ έδωσε τέλος στο σερί 22 νικών του Τζαντ Τραμπ και τα προγνωστικά σνούκερ ανά τον κόσμο «βλέπουν» ως νικητή του International Championship – ποιον άλλον; – τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Είναι, όμως, τόσο απλό;

Προφανώς όχι. Σίγουρα ο αγαπημένος παίκτης των φίλων του σνούκερ (ειδικά στην Ελλάδα, με… σταλινικά ποσοστά) παίζει εξαιρετικά αυτές τις μέρες. Ειδικά στο 6-1 επί του Κεν Ντόχερτι, ήταν άπιαστος. Χθες, όμως, έδειξε τα πρώτα σημάδια κάμψης κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Τζακ Τζόουνς (6-4). Ίσως ήταν μόνο θέμα έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, λόγω του προβληματισμού του για το πώς «έπαιζε» το τραπέζι. Πάντως, δεν ήταν τέλειος.

Σήμερα στις 13:30, ο Rocket θα αντιμετωπίσει τον Άντονι Μαγκίλ. Τον παίκτη που τον είχε νικήσει στον 2ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021, σε έναν συγκλονιστικό αγώνα. Αμφιβάλλουμε αν ο ίδιος ο Ο’Σάλιβαν θα βλέπει τον αγώνα ως ευκαιρία για ρεβάνς κι ας μην έχει αντιμετωπίσει έκτοτε τον 32χρονο Σκωτσέζο. Σίγουρα, όμως, διψά για τη νίκη και τον 40ό ranking τίτλο της καριέρας του.

Η παράδοση είναι με το μέρος του 47χρονου Άγγλου. Πέρα από εκείνη την ήττα με 12-13 στο Crucible, έχει μόνο νίκες στις υπόλοιπες έξι αναμετρήσεις με τον Μαγκίλ. Ο τελευταίος, βέβαια, είναι παίκτης που μεταμορφώνεται στους μεγάλους αγώνες. Δεν είναι τυχαίο ότι τον θυμόμαστε κυρίως για τις διακρίσεις του στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα κι όχι στα μικρότερα τουρνουά – αν και το International Championship δεν το λες ακριβώς «μικρό».

Πάντοτε το ποντάρισμα στους αγώνες του Ο’Σάλιβαν εμπεριέχει ρίσκο. Είναι εκ φύσεως απρόβλεπτος κι όταν στη διάρκεια του τουρνουά έχει παρουσιαστεί ασταθής, το πράγμα δυσκολεύει. Δεν παραβλέπουμε και το γεγονός ότι ο Μαγκίλ νίκησε άνετα χθες τον Τζακ Λισάουσκι (6-2). Θα προτιμήσουμε, ωστόσο, το 2.00 της Fonbet για τη νίκη του Rocket με χάντικαπ 2,5 frames (έως και 6-3). Είναι πιο πιθανό απ’ την έκπληξη.

Προγνωστικά σνούκερ: Μυστήριο ο Σέλμπι

Στις οθόνες των Ευρωπαίων σνουκερόφιλων φτάνουν μόνο δύο αγώνες, απ’ τους οκτώ που διεξάγονται ανά session. Κάτι που έχει ως συνέπεια να μην έχουμε παρακολουθήσει καθόλου τον Μαρκ Σέλμπι. Ο 40χρονος Άγγλος έπαιζε την ίδια ώρα με τον Ο’Σάλιβαν και τον Ντινγκ Τζουνχούι, οι οποίοι είχαν προβάδισμα για τα streaming tables λόγω δημοφιλίας.

Έτσι, είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς πόσο καλά παίζει. Κάτι που ισχύει και για τη «σειρά» του απ’ το Λέστερ, τον Τομ Φορντ, τον οποίο αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:30. Η διαφορά είναι ότι ο τελευταίος έχει σημειώσει δύο εντυπωσιακές νίκες στην Τιεντζίν: 6-0 επί του Τσάο Γιουπένγκ και 6-3 επί του Μάρκο Φου.

Δεν είναι ό,τι καλύτερο να κάνεις προτάσεις για αγώνες στους οποίους δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα. Ωστόσο, μου φαίνεται υπερβολικό το 3.25 της νίκης του Φορντ. Ο Σέλμπι δεν (πρέπει να) βρίσκεται στην κορυφαία φόρμα και παρότι είναι φαβορί, έπρεπε να πληρώνει περισσότερο από 1.30. Μόνο και μόνο με αυτήν τη λογική, θα επιλέξουμε τη νίκη του Φορντ με αβάντζο 1,5 frame (για να καλύψουμε πιθανή ήττα του με 6-5), στο άκρως ικανοποιητικό 2.30 της VistaBet.

Προγνωστικά σνούκερ: Η καρδάρα με το γάλα

Μη τηλεοπτικό ήταν και το ματς στο οποίο ο Στίβεν Μαγκουάιρ έδωσε τέλος στο νικηφόρο σερί του Τζαντ Τραμπ (6-3). Ωστόσο, ακόμα κι αν έπαιξε άσχημα ο θριαμβευτής των τριών προηγούμενων τουρνουά, δεν θα μπορούσε να τον νικήσει ο οποιοσδήποτε. Ο Mags σίγουρα δεν είναι «οποιοσδήποτε», αλλά δεν μπορείς και να τον εμπιστευθείς.

Τη μία μέρα μπορεί να σου παίξει σνούκερ παγκόσμιας κλάσης και την επομένη να σέρνεται. Το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, ακόμα κι όταν ο Σκωτσέζος ήταν ακλόνητος στο top 16. Το καλύτερο, λοιπόν, θα ήταν να μην αγγίξουμε το σημερινό παιχνίδι του με τον Ράιαν Ντέι. Άλλος… καρδαροχύστης από κει.

Κάτι με τρώει, ωστόσο, με τον Μαγκουάιρ για να τον παίξω κόντρα. Ναι μεν υπερτερεί στην παράδοση, όμως ο Ουαλός έχει κερδίσει τις σημαντικότερες αναμετρήσεις τους. Τον τελικό του Riga Masters του 2017 και το ματς στο Crucible, το 2014. Μεγάλος είναι και ο σημερινός αγώνας, αφού με νίκη ο Ντέι θα κάνει καθοριστικό βήμα για να προκριθεί στο Masters. Το «2» πληρώνει πάνω από 2.05 και μόνο γι’ αυτό θα πάρουμε το ρίσκο.

Η ευκαιρία του RocketΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η ευκαιρία του Rocket

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE 221 λεπτά ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ2 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ3 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE5 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 26 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ8 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ9 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE11 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο “έφυγε” ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending