Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μονά, combo και ειδικό έως 2.40 #Bats

Ο #Bats συνεχίζει τα προγνωστικά του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τέσσερις επιλογές από Europa και Conference League.

Από Ολλανδία σε Φινλανδία κι από το 2.02 στο 2.40 φτάνουν τα προγνωστικά της Πέμπτης με τα γκολ για άλλη μια φορά στο προσκήνιο.

Προγνωστικά: Άγιαξ – Μπράιτον

Στην τελευταία θέση του ομίλου έπεσε ο Άγιαξ μετά την ήττα στην Αγγλία από την Μπράιτον με 2-0, παραμένοντας στους δύο βαθμούς. Απόψε ο Φαν’τ Σχιπ θα κάνει ντεμπούτο στο Europa League, δίνοντας το πρώτο μεγάλο του τεστ ως προπονητής του Αίαντα. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του κέρδισε με 2-0 τη Φόλενταμ και 4-1 την Χέρενφεν, για να ξεκολλήσει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Σε μέτρια φόρμα βρίσκεται από την πλευρά της η Μπράιτον, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία έξι ματς. Μοναδική ήττα της το 2-1 από την Σίτι, μοναδική νίκη το 2-0 επί του Άγιαξ. Μάλιστα, απέναντι στους Ολλανδούς κράτησε το μηδέν για πρώτη και μοναδική φορά στα 15 ματς που έχει παίξει φέτος. Σήμερα αναμένουμε να δείξει την ανωτερότητά της στο χορτάρι και να περάσει νικηφόρα από τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης. Το διπλό με over 1,5 γκολ πληρώνει 2.02 στη Novibet.

Τουλούζ – Λίβερπουλ

Στην έδρα της Τουλούζ δοκιμάζεται η Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ήταν εντυπωσιακή στο «Άνφιλντ», διαλύοντας τους Γάλλους με 5-1 για να πετύχει το 3/3. Μετά και την ισοπαλία στο πρωτάθλημα στην έδρα της Λούτον, οι «κόκκινοι» δεν πρόκειται να δεχτούν να μείνουν για δύο σερί ματς χωρίς νίκη. Επειδή προφανώς το διπλό δίνεται σε πολύ χαμηλές τιμές, θα πάμε με ένα ειδικό: να σκοράρει η Λίβερπουλ και στα δύο ημίχρονα, σε απόδοση 2.03 από τη Novibet.

Ελσίνκι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Στον όμιλο του ΠΑΟΚ για το Conference League, η Ελσίνκι υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Φινλανδοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αλλά δεν έχουν και πολλές ελπίδες για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια με τη γερμανική ομάδα, η οποία μετά την ήττα της δεύτερης αγωνιστικής στην Τούμπα πήρε τα πάνω της. Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της πέτυχε τουλάχιστον τρία γκολ, κάτι που περιμένουμε να κάνει και απόψε. Με 6-0 κέρδισε το πρώτο ματς, over 2,5 τέρματα ζητάμε να βάλει σήμερα για να επιβεβαιωθεί το 2.40 της WinMasters.

Φράιμπουργκ – Μπάτσκα Τόπολα

Πάμε και πάλι σε όμιλο ελληνικής ομάδας, αυτή τη φορά του Ολυμπιακού. Η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει την Μπάτσκα Τόπολα σε ένα ματς-ευκαιρία για τρεις εύκολους βαθμούς. Η νίκη με 3-1 στην Σερβία ήταν η τελευταία πριν από μια σειρά τριών αγώνων χωρίς τρίποντο. Η άμυνα της ομάδας του Στράιχ παραπαίει τον τελευταίο καιρό, καθώς έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία επτά ματς. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, σκοράρουν με μεγάλη άνεση φέτος και έχουν βρει δίχτυα και στα τρία ματς τους στον όμιλο. Το ότι δε θα κρατήσουν το μηδέν απόψε μοιάζει σίγουρο, όμως αρκετά πιθανό είναι κι οι ίδιοι να παραβιάσουν την εστία της Φράιμπουργκ. Στο 2.25 από την Bwin, το goal/goal αποτελεί ευκαιρία.

Μονά, combo και ειδικό έως 2.40ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μονά, combo και ειδικό έως 2.40

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE 226 λεπτά ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ2 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ3 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE5 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 26 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ8 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ9 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE11 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο “έφυγε” ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending