Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Όλοι μέσα στη “μάχη”

Πάνοπλος ο Βόλος στο ματς της χρονιάς με τον Άρη αύριο (11/11) στο Πανθεσσαλικό

Ο Βόλος υποδέχεται αύριο Σάββατο (11/11) στο Πανθεσσαλικό τον Άρη, θέλοντας μόνο… νίκη.

Ίσως χαρακτηρίζεται και ματς της χρονιάς για τους κυανέρυθρους της πόλης μας, από την στιγμή που έχουν την ευκαιρία απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, να πετύχουν μία μεγάλη νίκη.

Μεγάλη απ’ όλες τις απόψεις!

Τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά… Με νίκη ο Βόλος μάλλον ξεκολλά από την τελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας, που ξεκάθαρα τον αγχώνει, ενώ στέλνει και ένα ηχηρό μήνυμα ια την συνέχεια.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Κώστας Μπράτσος θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Αυτό γιατί και ο Γιώργος Μύγας είναι ok και έτοιμος να βοηθήσει, όπως φυσικά και οι Χρήστος Σιέλης, Νικολάι Άλχο.

Με όλα τα “όπλα” στην φαρέτρα του ο Κώστας Μπράτσος, έχει την ευκαιρία να καταστρώσει τα πλάνα του απέναντι στους “κίτρινους” της Θεσσαλονίκης, που έρχονται πληγωμένοι από την ήττα στο “Βικελίδης” με τον Ατρόμητο.

Πάντως στο κυανέρυθρο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για το ματς και πίστη για τη νίκη…

Τα εισιτήρια

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ έχει οριστεί Γενική Είσοδος 20 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ΔΕΝ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Αρη και οι θύρες των φιλοξενουμένων θα παραμείνουν κλειστές.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν έως 1 εισιτήριο από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό), αυστηρά και μόνο με την επίδειξη εισιτηρίου διαρκείας καθώς και της αστυνομικής ταυτότητας που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Βόλου.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. και αύριο Σάββατο (ημέρα του αγώνα) από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.

Τα παιδιά έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσει ούτε η πλατφόρμα της VIVA για την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Στηρίξτε την ομάδα της πόλης. Στηρίξτε τον Βόλο.

Trending