Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

In Season ποδαρικό για «Γουλβς» #Loverdose

Προγνωστικά NBA: Ο #Loverdose απόψε βλέπει ξεκάθαρο φαβορί στο Σαν Αντόνιο – Μινεσότα και επιλέγει δύο χάντικαπ έως 2.65.

Καλησπέρα NBAερς! Εξαιρετική η χθεσινή βραδιά για τη στήλη, με το απόλυτο και το πρώτο 9.00 απόδοση της σεζόν. Επιστρέφουμε σήμερα με ένα πρόγραμμα γεμάτο με αναμετρήσεις του In Season Tournament. Ώρα να δούμε τα σημερινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Σαν Αντόνιο Σπερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Σαν Αντόνιο Σπερς

Δηλώνω απόλυτα εντυπωσιασμένος από τους Σπερς, είναι οι «νέοι Θάντερ» για εμένα. Δηλαδή μία ομάδα με νεανικό κορμό, που παίζει ανοιχτό μπάσκετ, γεμάτο ενθουσιασμό και έχει το χρόνο με το μέρος της. Οι μικροί του Πόποβιτς πετυχαίνουν 113,4 πόντους ανά αγώνα, όμως έχουν το δεύτερο χειρότερο παθητικό με 125,9. Είμαι σίγουρος πως τα επόμενα χρόνια θα δούμε τους Σπερς να πρωταγωνιστούν. Έχουν πολλούς νέους ταλαντούχους παίκτες και κυρίως τον Βίκτορ Γουμπανιάμα, πιθανότατα τον παίκτη με την μεγαλύτερη προοπτική που έχει δει το παγκόσμιο μπάσκετ. Όλα αυτά στα χέρια του κόουτς «Ποπ», σημαίνουν επιτυχία με σχεδόν μαθηματική ακρίβεια. Σίγουρα θα έρθει η ώρα τους, όμως ακόμα υστερούν σε πολλούς τομείς, με βασικότερο αυτό της εμπειρίας.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Αντίπαλοι τους απόψε οι Τίμπεργουλβς, η μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν στα μάτια μου. Το μπάσκετ που παίζουν αυτή τη στιγμή οι «Λύκοι» είναι σε επίπεδα playoffs. Εκμεταλλεύονται το μέγεθος των Γκομπέρτ και Τάουνς, δύο παικτών που μπορούν να δυσκολέψουν κάθε προσπάθεια εντός παιδιάς. Έτσι οι αντίπαλοί τους σουτάρουν με τα χειρότερα ποσοστά στη λίγκα, 41,7%. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δέχονται μόλις 101,1 πόντους κατά μέσο όρο ή 100,4 πόντους ανά 100 κατοχές. Με διαφορά την καλύτερη επίδοση σε όλο το NBA. Όμως η άμυνα από μόνη της δεν αρκεί. Μπορεί η Μινεσότα να μην έχει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στη λίγκα, είναι όμως αρκετά αξιόπιστη. Πέρα από τον σούπερ σταρ της ομάδας Άντονι Έντουαρντς, έχει παίκτες που προσφέρουν σταθερά στο σκοράρισμα.

Οι Τίμπεργουλβς έχουν το τρίτο καλύτερο net rating με +10,6. Οι Σπερς από την άλλη έχουν το χειρότερο με -12,5. Θεωρώ πως απέναντι στους Γουλβς, οι Σπερς θα μείνουν σε ρηχά νερά. Με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στο In Season, υπερκαλύπτοντας τη διαφορά των 6,5 πόντων. Επιλέγω λοιπόν τη νίκη των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με χάντικαπ -6,5 πόντων σε απόδοση 1.95 στην Interwetten. Θα πάρω και ένα μικρότερο ποντάρισμα στο -10,5 πόντων της Μινεσότα στο 2.65 απόδοση στο PameStoixima.

In Season ποδαρικό για «Γουλβς»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!In Season ποδαρικό για «Γουλβς»

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE 218 λεπτά ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ2 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ3 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE5 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 26 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ8 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ9 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE11 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο “έφυγε” ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending