Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ώρα της υπέρβασης στο 2.30 #Jimandrez

Ολυμπιακός - Μπασκόνια Live Streaming

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez ποντάρει μπασκετικά και απόψε ξεχωρίζοντας ένα καλοπληρωμένο σημείο από την διαβολοβδομάδα της Euroleague.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης απόψε με μπασκετικό ενδιαφέρον ξανά και αναμετρήσεις της Euroleague που ξεκινούν την «διαβολοβδομάδα» και τα προγνωστικά μας έχουν ένα… μονό δυνατό.

Προγνωστικά: H ώρα της υπέρβασης

Στο μικροσκόπιο μας η αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό στη Σερβία. Οι τυπικά γηπεδούχοι στο πρώτο τους ματς σε «ξένο» σπίτι επικράτησαν με δυσκολία της Μπάγερν σε ένα ανοιχτό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος. Είναι μία ιδιαίτερα αθλητική ομάδα που γνωρίζει να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του αντιπάλου όμως αμυντικά ακόμα δεν το έχει βρει αφού δέχεται αρκετές προσπάθειες ακόμα και από ομάδες που επιθετικά δεν τα πάνε καλά.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Μπαρτζώκα παρουσιάζουν τα γνωστά προβλήματα ενώ η απουσία του Μιλουτίνοφ μπαίνει σε μία σειρά δυσκολιών που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Το ματς έχει χαρακτήρα must win μετά την ήττα από την Μπασκόνια καθώς το 2/2 είναι απαιτούμενο στην εβδομάδα αγώνων αυτή για να επανέλθει μία κανονικότητα.

Δύσκολο ματς για σημείο, παρόλα αυτά το διπλό κρύβει αξία στο 2.30. Είναι μεγάλη τιμή για τις συνθήκες του αγώνα και ο Ολυμπιακός όταν είναι αουτσάιντερ αποδίδει καλύτερα.

Η ώρα της υπέρβασης στο 2.30ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η ώρα της υπέρβασης στο 2.30

Μονό
21:05

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός

2

2.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending