Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πληρώνουν οι γκάφες του Μεσίνα #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την πρώτη βραδιά της 8ης αγωνιστικής και ποντάρει στο ιταλικό ντέρμπι.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Απόψε ξεκινάει μια ακόμα «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague και φυσικά επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ. Όπως πάντα, ψάχνουμε να βρούμε ευκαιρίες στα ειδικά παικτών και σήμερα προκύπτει μία στο ντέρμπι των Ιταλών.

Προγνωστικά μπάσκετ: Έμεινε μόνος του

Η Βίρτους υποδέχεται την Αρμάνι με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε αντίθετες πορείες. Από τη μία έχουμε τον Μπάνκι, που έχει μεταδώσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, η Βίρτους παίζει γρήγορο μπάσκετ και παίρνει νίκες αποπνέοντας υγεία. Από την άλλη η Αρμάνι προβληματίζει. Οι μόνοι που έχουν διασωθεί από τη μέχρι στιγμής εικόνα είναι ο Μίροτιτς και ο Σιλντς. Η νίκη επί της Βαλένθια δεν μπορεί να καμουφλάρει την κατάσταση.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Μεσίνα έκανε αδιανόητες δηλώσεις τις προηγούμενες μέρες, αχρηστεύοντας ουσιαστικά τον Πάνγκος. Στον άσο λοιπόν, ξεχωρίζει ο Λο, που θα πάρει βοήθειες από τον Φλακαντόρι. Ο Γερμανός προσαρμόζεται και ήδη στα δύο τελευταία παιχνίδια της Euroleague μετράει τέσσερις και έξι ασίστ. Μια αντίστοιχη επίδοση θέλουμε και απόψε. Αν ρισκάρουμε λίγο παραπάνω, αξίζει να τις συνδυάσουμε με τον άσο, αφού θεωρώ πως η Βίρτους θα πάρει και αυτό το ντέρμπι στη φετινή σεζόν.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30

Βίρτους Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο

Λο over 3,5 ασίστ

1.80
BET: 30 units
Combo
21:30

Βίρτους Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο

1 & Λο over 3,5 ασίστ

2.70
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending