Connect with us
Advertisement

Uncategorized

Άνχελ Λόπεθ ο διάδοχος!!

Μεταγραφική ενίσχυση από Σκανδιναβία και Αργεντινή ο Βόλος!!!

Οι μηχανές αναζήτησης δουλεύουν στο… φουλ για τον Βόλο, που όπως αναμενόταν ανακοίνωσε προπονητή: Ο Άνχελ Λόπεθ είναι ο νέος τεχνικός του!

Ένας παλιός (όχι και τόσο) γνώριμος του Βόλου, αφού είχε περάσει με επιτυχία από τον Βόλο…

Ο 40χρονος Ισπανός προπονητής είχε βρεθεί στον πάγκο της Βολιώτικης ομάδας από τις 3 Σεπτεμβρίου του 2020 έως τις 20 Απριλίου του 2021 με 34 παιχνίδια.

Την σεζόν λοιπόν 2020-2021 στους κυανέρυθρους της πόλης μας, ο Λόπεθ σε 34 αναμετρήσεις μέτρησε 11 νίκες, 13 ισοπαλίες και 10 ήττες. Στην συνέχεια το καλοκαίρι του 21′ ανέλαβε τον Ατρόμητο και από εκεί βρέθηκε στην Σουρκόν του Ουζμπεκιστάν, ενώ το καλοκαίρι είχε αναλάβει τον Εθνικό Άχνας, απ’ όπου και αποχώρησε.

Η ανακοίνωση

H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή Άνχελ Λόπες.

Ο 40χρονος τεχνικός, ο οποίος βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Βόλου και την περίοδο 2020-21, θα έχει αύριο, Πέμπτη, την πρώτη του γνωριμία με το ποδοσφαιρικό τμήμα και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του.

 

Πέρα από το θέμα του προπονητή που έκλεισε γρήγορα, στον Βόλο θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, στον Βόλο έχουν έρθει σε συμφωνία με Σκανδιναβό τερματοφύλακα που θα έρθει να βάλει γάντια βασικού, ενώ υπάρχουν και δύο Αργεντίνοι εξτρέμ, που ίσως να έρθουν στην πόλη μας μέσα στις επόμενες ημέρες!

Trending