Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρόκριση με θέαμα, απόδοσης 4.00 #TheMagician

Προγνωστικά Πέμπτης από τον #TheMagician, με την πρόκριση και την φόρμα των Eθνικών ομάδων να χαρίζουν αποδόσεις έως 4.00.

Καλημέρα σας. Αρκετά εισιτήρια για το Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας βρήκαν κατόχους. Απομένουν πλέον λίγα, με τα φαβορί και τη φόρμα των ομάδων να μας οδηγούν σε ικανοποιητικές αποδόσεις. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Για την τιμή των όπλων

Εκκίνηση από το παιχνίδι Εσθονία – Αυστρία. Σχεδόν το απόλυτο μηδέν για τους γηπεδούχους. Μόλις ένα βαθμό στον όμιλο, με πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια, τα τέσσερα με over 2,5. Τελευταίο ματς μπροστά στο κοινό της για την Εσθονία, πιθανώς να βρει κενούς διαδρόμους απέναντι στους φιλοξενούμενους που έχουν ήδη προκριθεί. Πολλά τα προβλήματα βέβαια στα μετόπισθεν σε κάθε αγώνα, διαθέτει μια από τις χειρότερες αμυντικά ομάδες των προκριματικών. Οι φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν (σχετικά εύκολα) στα γήπεδα της Γερμανίας. Είναι στη δεύτερη θέση, έναν πίσω από το Βέλγιο, το οποίο πρέπει να γκελάρει την Κυριακή εντός με το Αζερμπαϊτζάν (δύσκολο), για να βγει πρώτη. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων. Περιμένω όμως την Αυστρία ν’ ακολουθήσει τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού της, χωρίς να βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά.

Σημείο: Η Αυστρία θα σκοράρει, καθώς άμυνα στους γηπεδούχους δεν υπάρχει. Ίσως το γόητρο μιας καλής εμφάνισης εντός έδρας να κυριαρχήσει. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.83 στην Novibet.

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ

Πάμε στον δέκατο όμιλο. Συνοπτικά αναφέρω: Συνολική αξία εθνικής ομάδας Λιχτενστάιν 1,15 εκατομμύρια ευρώ, αυτή της Πορτογαλίας στα 905 εκατομμύρια ευρώ. Περιμένουν το επόμενο Nations League οι γηπεδούχοι, μπας και φανούν λίγο ανταγωνιστικοί απέναντι σε ίδιου βεληνεκές (αδύναμες) ομάδες. Στον όμιλο έχουν 8/8 ήττες, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ ενώ δέχτηκαν 25! Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετράνε οχτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας επίθεση που πετάει φωτιές. Στα επτά από αυτά δεν δέχτηκαν καν τέρμα, μόνο η Βοσνία κατάφερε να σκοράρει δύο τέρματα. Χωρίς συναγωνισμό στον όμιλο, έχει προκριθεί εδώ και καιρό στα τελικά του Euro 2024 και θα παραταχθεί με όλους τους αστέρες της. Μαζί στην αποστολή και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σημείο: Σε πολύ καλή απόδοση θα κρατήσουμε το 0-5 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα με απόδοση 2.20 στην Novibet.

Προγνωστικά: Το θαύμα έσβησε

Το Μαυροβούνιο μετά την ήττα από την Σερβία με 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική, ουσιαστικά έχασε τις ελπίδες πρόκρισης. Είναι στην τρίτη θέση με οχτώ βαθμούς, στους 13 η Σερβία, χρειάζεται δύο νίκες στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια και η τελευταία να χάσει εντός την Κυριακή από την Βουλγαρία. Με δύο νίκες, αμφότερες απέναντι στην Βουλγαρία, δεν έδειξε ικανή σε άμυνα και επίθεση, να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Η Λιθουανία ήξερε εξ αρχής ότι η πρόκριση είναι όνειρο μακρινό. Έπαιξε ποδόσφαιρο μέχρι εκεί όπου μπορούσε και στα τελευταία δύο παιχνίδια έβγαλε πολύ καλό πρόσωπο. Με την πρωτοπόρο Ουγγαρία (2-2 εντός) και Βουλγαρία (νίκη 2-0 εκτός έδρας), έπαιξε απελευθερωμένα και δικαιώθηκε. Σε καλή κατάσταση μπορούν να σκοράρουν απέναντι στο απογοητευμένο Μαυροβούνιο.

Σημείο: Αδιάφορο ουσιαστικά το παιχνίδι, σε καλή απόδοση το goal/goal με απόδοση 2.30 στην Novibet.

Ετοιμάζεται γιορτή

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με το ματς Σλοβακία – Ισλανδία. Οι γηπεδούχοι με την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής εκτός έδρας απέναντι στο Λουξεμβούργο, ουσιαστικά έκλεισαν θέση στο Euro 2024. Χρειάζονται ένα βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια για να κλειδώσουν την δεύτερη θέση. Μόνο οι Πορτογάλοι τους κέρδισαν δύο φορές και σ’ αυτά τους έβγαλαν το λάδι. Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν ότι μπορούν να κοντράρουν τους έτερους διεκδικητές της πρόκρισης. Ένα ακραίο σενάριο υπάρχει για πρόκριση, αλλά είναι βγαλμένο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Απογοήτευσε με τις εμφανίσεις της στα πρώτα παιχνίδια η Ισλανδία, αλλά έδειξε καλή λειτουργία στα τρία τελευταία ματς. Υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες, αλλά γρήγορα εξανεμίστηκαν. Έχουν καλές μονάδες στην ενδεκάδα, αλλά προσπαθεί να βρει ρυθμό σαν ομάδα.

Σημείο: Δεν θα χαλάσουν την γιορτή οι φιλοξενούμενοι, αλλά μπορούν να σκοράρουν. Ακόμα και ισοπαλία αρκεί για να ανοίξουν σαμπάνιες στην Μπρατισλάβα. Κρατάμε το και goal/goal με απόδοση 2.35 στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Μπρούνο Γκιμαράες (26 – Νιούκαστλ), Μαρσέλο Μπρόζοβιτς (31 – Αλ Νασρ), Πολ Σκόουλς (49).

Προπονητές: Έκτορ Ραούλ Κούπερ (68 – Συρία).

Καλή επιτυχία.

Πρόκριση με θέαμα, απόδοσης 4.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πρόκριση με θέαμα, απόδοσης 4.00

Περισσότερα

Click to comment

Trending