Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Βίρτους Μπολόνια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια προγνωστικά

  • ΟΑΚΑ (18.500)
  • Πέρυσι και οι δύο υπερασπίστηκαν τις έδρες τους.
  • Επιστροφή του Λούκα Μπάνκι σε ένα γήπεδο που ξέρει από το πέρασμα του στην ΑΕΚ την σεζόν 17-18.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Ηρεμία επιτέλους στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί της Ζάλγκιρις, η οποία συνδυάστηκε υπέροχα με το διπλό στην Άλμπα, με τον Μήτογλου να αποδεικνύει ξανά πως είναι… η αποκάλυψη της χρονιάς. Εντυπωσιακός επίσης ο Λεσόρ, έδωσε λύσεις ο Σλούκας με τον Γκραντ, ξανά εκτός ο Γκάι. Όλα κυλούν ρολόι στην ομάδα του Αταμάν, η οποία πάει για ένα 3/3 το οποίο θα της δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση παρά τις κακές εμφανίσεις του Κέντρικ Ναν.

Stat attack: Μετράει δύο νίκες με over 35,5 ημίχρονο.

Απουσίες: Χωρίς Μπαλτσερόφσκι, εκτός ο Γκάι.

Ρεπορτάζ Βίρτους Μπολόνια

Η Βίρτους εμφανίζει εξαιρετικά σημάδια έως τώρα με τον Μπάνκι στον πάγκο. Ωραίες εμφανίσεις, εξαιρετικό μπάσκετ, υγεία και ιδιαίτερα καλή εικόνα. Ο Ιταλός τεχνικός έχει δημιουργήσει εντυπωσιακό κορμό, παίζει στο φουλ και γενικά δείχνει πως η Μπολόνια… έχει οξυγόνο και θα διεκδικήσει με αξιώσεις την οκτάδα. Μεγάλη απώλεια αυτή του Μίκι, η οποία όμως θα καλυφθεί από Ντάνστον, Αμπάς και Σενγκέλια, αναμένεται αντίδραση και… μεγάλη εμφάνιση μετά την νίκη επί της Αρμάνι.

Stat attack: Μετράει μόλις μία ήττα εκτός έδρας φέτος, ενώ πέρυσι με Σκαριόλο «χανόταν».

Απουσίες: Εκτός ο Μίκι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια προγνωστικά

Δύσκολο ματς για σημεία αλλά υπάρχει αξία προς τα δεξιά. Η Βίρτους είναι εξαιρετική ομάδα και η μη συνοχή του Παναθηναϊκού της ταιριάζει… «ταμάμ». Το διπλό στο 3.00.

Μονό
21:15

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια

2

3.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending