Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάχη κορυφής στο «Πάρκεν» #Bats

Με τέσσερις προτάσεις από τα προκριματικά του Euro συνεχίζει ο #Bats, σε αποδόσεις που φτάνουν το 2.40.

Το κρίσιμο ματς της Δανίας με την Σλοβενία ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι, αλλά δεν είναι το μόνο που περιλαμβάνεται στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Γκολ σε χαμηλά όρια

Νωρίς-νωρίς, στις 17:00, το Καζακστάν υποδέχεται το Σαν Μαρίνο. Το ματς αυτό αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να συνεχίσουν τη νίκη οι Καζάκοι, απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες εθνικές ομάδες του πλανήτη. Μετά το επικό διπλό με ανατροπή μέσα στη Φινλανδία, η ομάδα του Αντίεφ έχει την ευκαιρία να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Όση ψυχολογία κι αν έδωσε στην ομάδα του Σαν Μαρίνο το γκολ απέναντι στη Δανία, που ήταν το πρώτο γκολ σε επίσημη αναμέτρηση μετά από δύο χρόνια, η διαφορά ποιότητας δεν αφήνει περιθώρια για ελπίδες. Πάμε με το over 2,5 στο 1.38 της Fonbet, κάτι που πιθανώς θα βγάλουν από μόνοι τους οι γηπεδούχοι.

Ποιος θα περίμενε ότι το Καζακστάν – Σαν Μαρίνο θα έφτανε να έχει μεγαλύτερη βαθμολογική σημασία από το Φινλανδία – Βόρεια Ιρλανδία για τον όγδοο όμιλο; Κι όμως έτσι είναι, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν μείνει και μαθηματικά εκτός πρώτης δυάδας. Για τους φιλοξενούμενους αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο, όμως οι γηπεδούχοι πραγματικά αυτοκτόνησαν κόντρα στο Καζακστάν και έχασαν κάθε ελπίδα, από εκεί που βρίσκονταν μέχρι και στην κορυφή. Αμφότερες θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και θα αγωνιστούν δίχως ιδιαίτερο άγχος. Μπορεί να ανοίξει το ματς, εμείς δύο γκολ θέλουμε για να επιβεβαιωθεί το over 1,5. Στο 1.48 το βρίσκουμε στη Fonbet, απόδοση 2.04 για τη δυάδα.

Μολδαβία – Αλβανία

Στην έδρα της Μολδαβίας θέλει να ολοκληρώσει το όνειρο και να εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Euro η Αλβανία. Από την αρχή της προκριματικής φάσης μέχρι και τώρα έχει επιδείξει τεράστια σοβαρότητα, και με αποκορύφωμα το 3-0 επί της Τσεχίας δείχνει πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Της απέμειναν δύο πολύ βατά ματς, απέναντι σε Μολδαβία και Νησιά Φερόε για να… τελειώσει τη δουλειά. Όσο ανταγωνιστικό πρόσωπο κι αν έχουν δείξει οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μαθηματικά παραμένουν στο κόλπο της πρόκρισης, δύσκολα θα σταθούν εμπόδιο στην προσπάθεια των Αλβανών. Ευκαιρία το διπλό στο 1.80 της Stoiximan, δε γίνεται να το αγνοήσουμε.

Προγνωστικά: Αγγλία – Μάλτα

Στο «Γουέμπλεϊ» η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Μάλτα, σε μια μονομαχία πρώτου με τελευταίο για τον τρίτο όμιλο. Με το 3-1 επί της Ιταλίας, οι Άγγλοι εξασφάλισαν και μαθηματικά όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση στον όμιλο. Επομένως, το σημερινό ματς αποτελεί τυπική διαδικασία και ευκαιρία για ατομικές διακρίσεις. Ένας από τους παίκτες που μπορούν να επωφεληθούν από κάτι τέτοιο είναι ο Χάρι Κέιν, που κυνηγά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ των προκριματικών. Λουκάκου και Ρονάλντο αποτελούν στιβαρό ανταγωνισμό, και σήμερα έχει τη δυνατότητα να τους πιάσει. Θα ποντάρουμε στο να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ ο άσος της Μπάγερν, κάτι που τιμάται στο 2.40 από την Betsson.

Δανία – Σλοβενία

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Δανία εναντίον Σλοβενίας στην Κοπεγχάγη, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για τον όγδοο όμιλο. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 19 βαθμούς και βρίσκονται στις προνομιούχες θέσεις. Αν δε γίνει κάποιο θαύμα, το Καζακστάν θα κερδίσει το Σαν Μαρίνο και θα φτάσει στο -1. Αν οι γηπεδούχοι πάρουν το τρίποντο προκρίνονται και μαθηματικά, ενώ σε περίπτωση που επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι θα χρειάζονται έναν βαθμό στο εντός έδρας ματς με το Καζακστάν στην επόμενη αγωνιστική.

Οι μπουκ δίνουν πολύ ισχυρό προβάδισμα στη Δανία, η οποία πάντως δεν πείθει με την εικόνα της. Ακόμα και στο Σαν Μαρίνο κέρδισε με 2-1, χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και γενικώς φαίνεται να κάνει αγγαρεία στον όμιλο. Αντίθετα, η Σλοβενία μπορεί να μην έχει τέτοια ποιότητα στο ρόστερ της, αλλά βγάζει πάθος και εξαιρετική ενέργεια. Μπορεί να βρει δίχτυα κόντρα στην ασταθή άμυνα των Σκανδιναβών ώστε να επιβεβαιωθεί το goal/goal, το οποίο βρίσκουμε στη Fonbet σε απόδοση 2.20.

Μάχη κορυφής στο «Πάρκεν»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μάχη κορυφής στο «Πάρκεν»

Περισσότερα

Click to comment

Trending