Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιταλικό «αίνιγμα» στο ΟΑΚΑ #Jimandrez

Τριτώνει το σερί η Βίρτους

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη προγνωστικών και αναλύει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βίρτους Μπολόνια.

Καλησπέρα σε όλους. Παρασκευή απόψε και ματσάκι της αγαπημένης Euroleague στο χάρτι μας και το ματς στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βίρτους Μπολόνια. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά μας για το ματς στο ΟΑΚΑ.

Προγνωστικά: Δύσκολη μονομαχία για Παναθηναϊκό

Η αλήθεια είναι πως μιλάμε για ένα ματς ειδικών συνθηκών. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τα πατήματα του με τον δικό του τρόπο και παίζει καλό μπάσκετ ή μάλλον έχει βελτιώσει τις επιδόσεις του. Με Ντίνο Μήτογλου καπετάνιο και Σλούκα,Γκραντ και Λεσόρ να τραβάνε κουπί όλα πάνε καλά. Η ουσία είναι άλλη όμως. Η ομάδα μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα αλλά δε πείθει ιδιαίτερα καθώς και στο Βερολίνο αλλά κυρίως με ένα δομημένο σύνολο σαν της Ζαλγκίρις, έβγαλε μεγάλη δυσκολία.

Τέτοιο είναι και της Βίρτους που φέτος με τον Λούκα Μπάνκι εντυπωσιάζει και βαδίζει σε αρκετά καλό δρόμο που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην εξάδα. Έχει λύσεις, έχει μετατρέψει τον Αμπάς σε multi-scorer ενώ υπάρχει και φυσικά ο Λούντμπεργκ που βοηθάει όσο μπορεί τον Τόκο Σενγκέλια. Απουσία ο Μίκι, αλλά ο Ντάνστον είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ένα γήπεδο που το ξέρει καλά.

Ο φαβοριτισμός του Παναθηναϊκού είναι τουλάχιστον υπερβολικός. Η Βίρτους είναι ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης και μπορεί να κάνει ζημιές. Το διπλό +5,5 χάντικαπ στο 1.80.

Μονό
21:15

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια

2 (+5,5)

1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending