Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακόμα μία φορά στα δύσκολα #DonKixotis

Άκομα μία φορά στα δύσκολα

Επιλογή με τέρματα και 1.85 ξεχώρισε ο #DonKihotis από το περιορισμένο κουπόνι του τριημέρου που είναι γεμάτο ευκαιρίες.

Καλησπέρα πάρα πολύ φτωχό το πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες λόγω κυρίως των εθνικών ομάδων, λίγες οι επιλογές. Όμως για το Σάββατο θα ασχοληθούμε με ένα ματς για τα προκριματικά Μουντιάλ και πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Με τη φόρα της Σενεγάλης

Η Σενεγάλη είναι μια παραδοσιακή δύναμη της Αφρικάνικης Ηπείρου με πολλές συμμετοχές στα Κύπελλα Εθνών Αφρικής και με ευκαταφρόνητες συμμετοχές και σε Μουντιάλ ανά διαστήματα . Έχει βγάλει κάποιους καλούς παίκτες τα τελευταία χρόνια και είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα.

Η μεσοπιθετική της γραμμή είναι πάρα πολύ δυνατή με συνδυασμό νέων και παλαιών παικτών Γκέγιε, Μανέ και 2 πολύ καλούς νέους Τζάκσον, Σαρ.

Στον αντίποδα το Νότιο Σουδάν στο ποδόσφαιρο δεν έχει να δείξει κάτι. Είναι μια πολύ φτωχή χώρα η οποιά ουσιαστικά δεν έχει εγκαταστάσεις ούτε κάτι ιδιαίτερο από παίκτες, πιο πολύ για την συμμετοχή απλά πάει σε αυτές τις διοργανώσεις.

Η Σενεγάλη θα θελήσει να ξεκινήσει δυναμικά αυτήν την πρώτη φάση της διοργάνωσης και για μένα πέτυχε και τον κατάλληλο αντίπαλο, τον πιο αδύναμο οπότε καταλήγουμε και στην επιλογή Οβερ 3.5 συνολικά γκολ στο 1.85 απόδοση!

Δες όλο το live bet του Δον Κιχώτη με ένα κλικ

Μονό Αποδεκτό
21:00

Σενεγάλη – Νότιο Σουδάν

Over 3,5

1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending