Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ηρεμία και… δουλειά

Ο Άνχελ Λόπεθ έπιασε δουλειά, βασικός ο Άλχο στη νίκη της Φινλανδίας

Σήκωσε… μανίκια ο Άνχελ Λόπεθ και ξεκίνησε δουλειά στον Βόλο!

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δύσκολο έργο μπροστά του, όμως εμπιστεύεται την ομάδα, τους παίκτες και είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει, θα καταφέρει να συνεφέρει το club και να το φέρει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Εξ’ άλλου ο ίδιος είχε δηλώσει ότι ο Βόλος είναι μία νέα, όμως γενναία και φιλόδοξη ομάδα…

Το ίδιο κι αυτός, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει η δίψα για την επιτυχία. Βέβαια στην παρούσα φάση ο Ισπανός τεχνικός έχει να διαχειριστεί μία εντελώς διαφορετική κατάσταση, σε σχέση με το πρώτο του πέρασμα κι αυτή έχει να κάνει με την βαθμολογική θέση της ομάδας.

Πάντως και στην πρώτη του φορά ο Λόπεθ μπήκε από την αρχή στα δύσκολα, αφού και τότε κλήθηκε να αναλάβει μία ομάδα έτοιμη (δεν την ήξερε) μία εβδομάδα πριν την σέντρα του πρωταθλήματος και τα κατάφερε περίφημα!

Τώρα έρχεται γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα τόσο στην ομάδα, όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι είναι κι αυτό…

Όμως είπαμε: η τελευταία θέση στην βαθμολογία είναι μία ζόρικη κατάσταση, την οποία ο Λόπεθ καλείται να ανατρέψει.

Όπως είπαμε ο Ισπανός έχει σηκώσει μανίκια και δουλεύει με την ομάδα, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει και δικό του άμεσο συνεργάτη, που θα ανακοινωθεί λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Βασικός ο Άλχο στη νίκη της Φινλανδίας

Ο Νικολάι Άλχο ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε στο 83′ λεπτό της αναμέτρησης της Φινλανδίας με την Βόρεια Ιρλανδία, που επικράτησε η Φινλανδία με το εντυπωσιακό 4-0!

Ο Άλχο ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του…

Ο Λόπεθ πέρα από την απουσία του Άλχο, έχει κι αυτές των Καλογερόπουλου, Κίτσου και Μεταξά, των διεθνών δηλαδή με την Ελπίδων.

 

 

Trending