Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκολ από 3.30 έως 3.90 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel κλείνει την εβδομάδα με δύο σημεία που αφορούν τα γκολ και ξεκινούν από το 3.30 για να φτάσουν έως 3.90.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Επιτέλους Κυριακή, δύο και σήμερα που θα λέγαμε στον στρατό. Βέβαια, εγώ το λέω καθώς αναμένω την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των χωρών, ώστε από την ερχόμενη Παρασκευή να επιστρέψουμε στα ψαγμένα προγνωστικά για τα εγχώρια πρωταθλήματα. Πάμε στα σημερινά σημεία, μην σας κουράζω!

Ξεκινάω από το Βέλγιο – Αζερμπαϊτζάν. Προκρίθηκαν οι γηπεδούχοι, έμειναν εκτός οι φιλοξενούμενοι. Ματς χωρίς άγχος, από τη στιγμή που δεν κρίνεται οτιδήποτε. Η άμυνα των γηπεδούχων ποτέ δεν με έπεισε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ οι Αζέροι έχουν δείξει πως μπορούν να απειλήσουν. Στο 3.90 το goal/goal, με χαρά να ρίξω μία ζαριά.

Στο Ισπανία – Γεωργία έχω παρόμοιο σκεπτικό με το παραπάνω. Τίποτε δεν κρίνεται, ομάδα με ποιότητα μεσοεπιθετικά οι φιλοξενούμενοι, ενώ το παιχνίδι του πρώτου γύρου έληξε με 7-1 υπέρ των Ισπανών. Είχαν βρει τέρμα οι τότε γηπεδούχοι. Στο 3.30 απόψε το goal/goal, γιατί να μην βρουν και απόψε;

Γκολ από 3.30 έως 3.90ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Γκολ από 3.30 έως 3.90

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:00

Βέλγιο – Αζερμπαϊτζάν

Goal/goal

3.90
BET: 18 units
Μονό
21:45

Ισπανία – Γεωργία

Goal/goal

3.30
BET: 18 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending