Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αξία στο ασιατικό του 2.07

Δράση με τον αγώνα Ελλάδα – Γαλλία για τον #Klhmats, ο οποίος επιχειρεί να ποντάρει σε απόδοση 2.07.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Δεν με ψήνουν γενικώς οι Εθνικές, είδατε άλλωστε πως δεν κινήθηκα με άρθρο. Όμως, γι’ απόψε έχω βρει μία πραγματική στοιχηματική ευκαιρία.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται στην «OPAP Arena» την αντίστοιχα της Γαλλίας. Η διαφορά ποιότητας; Χαοτική. Ο αγωνιστικός χώρος; Εξαιρετικός, σε αντίθεση με το… χωράφι στο πρόσφατο Ελλάδα – Ολλανδία ή στο φιλικό Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σκοράρουν κατά ριπάς και όλοι όσοι αγωνίζονται πασχίζουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόουτς Ντιντιέ Ντεσάν ενόψει φυσικά του Euro 2024.

Οι Έλληνες διεθνείς γνωρίζουν πως ο Γκουστάβο Πογιέτ δύσκολα θα συνεχίσει. Ο Ουρουγουανός άλλωστε μονάχος του άνοιξε την πόρτα της εξόδους. Και μεταξύ μας, από αγωνιστικής άποψης, προσωπικά δεν θα μου λείψει. Ακόμη δεν έχω καταλάβει το λόγο που δεν βρίσκεται σε αυτή την Εθνική ο Φορτούνης, που δεν έχει πάρει ευκαιρίες ο Κωνσταντέλιας και ο Δουβίκας, που μέχρι πρότινος υπήρχε στις κλήσεις ο Τζαβέλλας.

Κρατάω το διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ στο 2.07, εκτιμώντας πως η Γαλλία θα κερδίσει και μάλιστα με διαφορά. Δεν τους πιστεύω τους διεθνείς μας, πρέπει να κοντράρω το αίσθημα.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending