Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ίντερ ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Γιουβέντους – Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Γιουβέντους – Ίντερ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Γιουβέντους – Ίντερ προγνωστικά

  • «Στάδιο Αλιάνζ» (41.507), Τορίνο.
  • Διαιτητής: Μάρκο Γκουίντα.
  • Μοιρασμένα τα αποτελέσματα στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς, με δύο νίκες για κάθε ομάδα και δύο ισοπαλίες.
  • Στα τελευταία 13 ματς με την Ίντερ ως γηπεδούχος, η Γιουβέντους μετρά οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.
  • Το under 2,5 επιβεβαιώθηκε στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς.

Ρεπορτάζ Γιουβέντους

Πήγε στη διακοπή κάνοντας την πέμπτη διαδοχική νίκη της, με 2-1 κόντρα στην Κάλιαρι στο «Στάδιο Αλιάνζ». Πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ από τους αμυντικούς της (Μπρέμερ 60’, Ρουγκάνι 70’). Θα μπορούσε να έχει βάλει και περισσότερα γκολ αλλά αρκέστηκε στα δύο, με τους φιλοξενούμενους απλώς να μειώνουν με τον Ντοσένα στο 75’. Χάρη σε αυτό το τρίποντο η Γιουβέντους έφτασε τους 29 βαθμούς και παρέμεινε στο -2 από την κορυφή, αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά την τρίτη θέση στους έξι.

Stat attack: Σε οκτώ από τα δώδεκα ματς πρωταθλήματος έχουν σημειωθεί under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δε θα παίξουν οι τραυματίες Ντανίλο, Ντε Σίλιο, Γουεά και Λοκατέλι κι οι τιμωρημένοι Πογκμπά και Φατζιόλι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Γκάτι, Μπρέμερ, Ρουγκάνι – Καμπιάσο, ΜακΚένι, Ραμπιό, Μιρέτι, Κόστιτς – Κιέζα, Κεν.

Ρεπορτάζ Ίντερ

Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Φροζινόνε, κι έτσι πήγε ως πρωτοπόρος στη διακοπή των εθνικών. Ο Ντιμάρκο άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας ένα μυθικό γκολ στο 43’, αφού κρέμασε τον τερματοφύλακα από πλάγια θέση κι από τεράστια απόσταση. Το 2-0 πέτυχε ο Τσαλχάνογλου στο 48’, καθαρίζοντας από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο τους τρεις βαθμούς. Στους 31 οι «νερατζούρι», δύο περισσότερους από την σημερινή τους αντίπαλο και οκτώ παραπάνω από την συμπολίτισσα Μίλαν, που βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Stat attack: Παραμένει αήττητη εκτός έδρας με απολογισμό 6-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού ο Μπαστόνι κι ο Παβάρ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ζόμερ – Νταρμιάν, Ντε Φράι, Ατσέρμπι – Ντούμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μιχιταριάν – Τιράμ, Λ. Μαρτίνεζ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Γιουβέντους – Ίντερ προγνωστικά

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, το φετινό Derby d’ Italia φαίνεται να είναι η πιο καθοριστική μονομαχία στη διεκδίκηση του τίτλου. Εξαιρετικά σταθερή η Γιουβέντους, παρότι δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, ενώ η Ίντερ είναι εξίσου αποτελεσματική έχοντας πιο θεαματική εικόνα. Σε τέτοια ματς το μόνο που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί, όμως καμία από τις δύο δε θέλει να ρισκάρει τα κεκτημένα της. Πάμε με το Χ στο 3.25 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending