Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επανάληψη και γκολ στο 1.90 #Jimandrez

Επανάληψη και γκολ στο 1.90

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με ευρωπαϊκά πονταρίσματα και δυνατό pick από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σαχτάρ και Αντβέρπ.

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή επιτέλους στα ευρωπαϊκά λημέρια και στις αναμετρήσεις του Champions League εκεί όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Σαχτάρ με την Αντβέρπ.

Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Με γκολ από νωρίς

Μπορεί να μην είναι το πιο εμπορικό παιχνίδι της βραδιάς ωστόσο κρύβει στοιχηματική αξία. Αμφότερες οι δύο ομάδες παρουσιάζουν πολλά θέματα στην διοργάνωση αλλά οι Ουκρανοί με δύο καλά μισάωρα που έκαναν έχουν πάρει έξι ολόκληρους βαθμούς που τους επιτρέπουν ευρωπαϊκή συνέχεια και τον Φεβρουάριο. Οι Βέλγοι δεν είναι κακό σύνολο αλλά παρουσιάζουν τεράστια απειρία και αμυντική αφέλεια. Φαίνεται πως είναι πρωτάρα ομάδα σε τέτοιες πε5ριπτώσεις ενώ οι καταστάσεις που επιβάλλουν τα παιχνίδια δεν τους βρίσκουν σε ετοιμότητα και εάν δεν κερδίσουν θα αποκλειστούν με κάθε επισημότητα.

Το ματς όπως και το πρώτο αναμένεται να έχει ενδιαφέρον και να κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Σαχτάρ αναμένεται να επιβάλλει τον ρυθμό της και η Αντβέρπ να επιτεθεί. Επιλογή μας το καλοπληρωμένο Over 2,5 σε απόδοση 1.90 αφού το ματς θα κριθεί στο νήμα.

Best Picks Δευτέρας με μπάλα, μπάσκετ και anteposts τένις!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Best Picks Δευτέρας με μπάλα, μπάσκετ και anteposts τένις!

Μονό
19:45

Σαχτάρ – Αντβέρπ

Over 2,5

1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending