Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σταματιέται αυτή η Ρεάλ; #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την εξ αναβολής αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μπορεί να είναι ακόμα Τρίτη και να μην έχουμε διπλή αγωνιστική, όμως η Euroleague έχει δράση με μία εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής. Εμείς είμαστε εδώ με προγνωστικά μπάσκετ και αυτή τη φορά ποντάρουμε σε combo.

Προγνωστικά μπάσκετ: Το παλεύει η Μακάμπι

Απόψε η Μακάμπι υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι. Θα προσπαθήσω να βάλω στη ζυγαριά μου όλα τα δεδομένα της αναμέτρησης. Σίγουρα η Μακάμπι, χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της από τη στιγμή που αγωνίζεται στο Βελιγράδι και όχι στη φυσική της έδρα. Το υλικό της βέβαια είναι πολύ καλό και σε αυτό παίζει ρόλο η επιστροφή του Μπόλντγουιν που δίνει ακόμα περισσότερες λύσεις στην περιφέρεια. Απέδειξε την ποιότητά της και απέναντι στη Φενέρ, αλλά και απέναντι στην Μπαρτσελόνα από την οποία ηττήθηκε με δυο πόντους. Θεωρώ επίσης ότι το ρόστερ της ματσάρει αρκετά καλά αυτό της Ρεάλ. Διαθέτει τον Νίμπο στη ρακέτα που είναι αρκετά δυνατός για να παλέψει απέναντι στον Ταβάρες και τον Πουριέ. Το έργο του είναι δύσκολο, αλλά πάντα κάνει εξαιρετικά ματς με τη Ρεάλ. Έχει τον Κόλσον που είναι ο ιδανικός αντίπαλος για τα αθλητικά φόργουορντ των Ισπανών. Τέλος, το δίδυμο των Λορέντζο και Μπόλντγουιν προσδίδει ταχύτητα στην περιφέρεια που θα δυσκολευτεί ενδεχομένως να ακολουθήσει στην άμυνα η αρκετά γερασμένη περιφέρεια της Ρεάλ.

Από την άλλη, η παρέα του Καμπάτσο παίζει φέτος το καλύτερο μπάσκετ στη διοργάνωση. Δείχνει να είναι η πιο πλήρης ομάδα και προς το παρόν δείχνει ανίκητη ακόμα και στην κακή της βραδιά. Μοναδική της απουσία, ο σημαντικός Γιαμπουσέλε.

Πάμε και στο δια ταύτα της αναμέτρησης. Η αλλαγή της έδρας, το μομέντουμ και τα ρόστερ δικαιολογούν το φαβοριτισμό της Ρεάλ. Από την άλλη όμως, το πρόγραμμα των Ισπανών είναι πιο βεβαρημένο και νομοτελειακά κάπου θα στραβοπατήσουν. Δεν ξέρω αν θα είναι απόψε αυτή η βραδιά, όμως πιστεύω πως η Μακάμπι θα το παλέψει μέχρι το τέλος. Θα ποντάρω λοιπόν στο αβάντζο των Ισραηλινών, σε ένα ματς που έχει όλες τις προϋποθέσεις να έχει υψηλό σκορ.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Μονό
21:15

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης

1 (+12,5) & over 157,5

1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending