Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διπλασιασμοί σε Ισπανία και Γερμανία, safe στην Αγγλία #Bats

Έξι επιλογές έχει στην σημερινή του στήλη ο #Bats, ο οποίος ποντάρει σε γκολ και combo.

Από 1.80 έως 2.08 κυμαίνονται οι αποδόσεις στα προγνωστικά του Σαββάτου με προτάσεις από La Liga, Bundesliga και Premier League.

Προγνωστικά: Χιρόνα – Βαλένθια

Έχασε την πρωτοκαθεδρία στην Ισπανία η Χιρόνα, μετά το εντός έδρας 1-1 με την Μπιλμπάο την περασμένη Δευτέρα. Μια απώλεια εντός προγράμματος για τους Καταλανούς που έφτασαν τους 35 βαθμούς, όσους έχει κι η Ρεάλ. Δεδομένου κι ότι σιγά-σιγά η Ατλέτικο πλησιάζει, η Χιρόνα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες κόντρα στη Βαλένθια.

Παρότι λείπουν μερικοί παίκτες, με σημαντικότερο τον Ντόβμπικ στην κορυφή της επίθεσης, η σταθερότητα που δείχνει φέτος η ομάδα του Μίτσελ της δίνει το προβάδισμα για τη νίκη. Σίγουρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα η φετινή Βαλένθια, αλλά δε μοιάζει ικανή να γίνει η δεύτερη ομάδα που κόβει βαθμούς από τη Χιρόνα σε μια εβδομάδα. Ειδικά αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι εκτός έδρας έχει μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα, στην πρώτη αγωνιστική με την Σεβίλλη, κι έκτοτε μετρά τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Πάμε με το combo 1 & over 1,5 που πληρώνει 2.08 στη Novibet.

Γκλάντμπαχ – Χόφενχαϊμ

Με σκυμμένο το κεφάλι έκλεισαν την προηγούμενη αγωνιστική η Γκλάντμπαχ κι η Χόφενχαϊμ, οι οποίες αναμετρώνται σήμερα στο «Μπορούσια Παρκ». Ήττα με 4-2 από 0-2 η Γκλάντμπαχ στην έδρα της Ντόρτμουντ, ισοπαλία 1-1 εντός με τη Μάιντζ (η οποία είχε δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι) για την Χόφενχαϊμ. Εκτός έδρας πάντως η ομάδα του Ματαράτσο μεταμορφώνεται, ενώ αντίστοιχα η Μπορούσια είναι αισθητά καλύτερη στο γήπεδό της.

Τα ματς τους ξεκινούν από το over 2,5 και συνήθως ξεφεύγουν από αυτό. Με οκτώ over 3,5 σε δώδεκα αγωνιστικές βρίσκονται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, πίσω μόνο από την Μπάγερν. Παράλληλα, μαζί με την Άουγκσμπουργκ είναι οι μόνες ομάδες στην κατηγορία που έχουν σκοράρει και δεχτεί πάνω από 20 γκολ. Αν λάβουμε υπόψιν και το γεγονός ότι ψάχνουν αντίδραση κι επιστροφή στις νίκες μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματά τους στην προηγούμενη αγωνιστική, το χέρι πάει από μόνο του στο over 3,5. Στη Novibet το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Λειψία – Χάιντενχαϊμ

Ανοιχτό ματς αναμένουμε και στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα», μεταξύ της Λειψίας και της Χάιντενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κακή φόρμα καθώς έφτασαν τις δύο σερί ήττες από Βόλφσμπουργκ και Μάντσεστερ Σίτι, και τις τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι ματς. Η νεοφώτιστη είναι η κατάλληλη ομάδα για να ξεσπάσουν και να πάρουν ψυχολογία, οπότε περιμένουμε μια επιθετική και κυριαρχική εμφάνιση από τους «ταύρους». Από την πλευρά της η Χάιντενχαϊμ έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα στην Bundesliga. Ωστόσο, έχει το κίνητρο να ψάξει το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και την πίεση από τις ομάδες της ζώνης του υποβιβασμού. Επίσης θα πάρουμε το over 3,5 στο 2.01 της Novibet.

Προγνωστικά: Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου

Κλείνουμε από την Bundesliga με την αναμέτρηση Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου. Όσο η Λεβερκούζεν συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, η πρωταθλήτρια δύσκολα θα επιτρέπει στους αντιπάλους της να της κόψουν βαθμούς. Ειδικά μετά την ζόρικη νίκη στην Κολωνία με 1-0 και την απογοητευτική εμφάνιση στο Champions League, με το εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Κοπεγχάγη, ο Τούχελ θα θέλει να δει μια αντίδραση από τους παίκτες του. Η Ουνιόν τώρα είναι ένας καλός αντίπαλος για μια τέτοια συνθήκη, καθώς μετρά 16 σερί ματς χωρίς νίκη. Συν τοις άλλοις, ο κόουτς Μπιέλιτσα θα κάτσει στον πάγκο της για μόλις δεύτερη φορά, με το ντεμπούτο του να μην πηγαίνει και τόσο καλά από πλευράς εμφάνισης. Σήμερα οι Βαυαροί θα θελήσουν να καθαρίσουν και να επιβληθούν από νωρίς. Λογικό, λοιπόν, το over 1,5 ημιχρόνου και τίμιο το 1.97 της Novibet για την επιλογή αυτήν.

Μπρέντφορντ – Λούτον

Δεν έχει και το καλύτερο πρόγραμμα σήμερα η Premier League, με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στα ματς της Κυριακής. Μας κέντρισε όμως το ενδιαφέρον το παιχνίδι της Μπρέντφορντ με τη Λούτον. Οι γηπεδούχοι άντεξαν για 88 λεπτά την πίεση και την κυριαρχία της Άρσεναλ, όμως δέχτηκαν μια «μαχαιριά» από τον Χάβερτζ στο τέλος και ηττήθηκαν με 1-0. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα τους στα τελευταία έντεκα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Σήμερα παίζουν ξανά στο σπίτι τους και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Αντίθετα, η Λούτον πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη της ιστορίας της στην Premier League με το 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας. Σίγουρα πάντως δεν έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, ειδικά όταν αυτό απαιτεί να φύγει αλώβητη από μια τόσο απαιτητική έδρα. Αναμένουμε αντίδραση από τις «μέλισσες», οπότε θα πάρουμε το combo 1 & over 1,5 στο 1.80 της Novibet.

Οσασούνα – Σοσιεδάδ

Με τη βραδινή αναμέτρηση της Οσασούνα κόντρα στην Σοσιεδάδ κλείνουμε για σήμερα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν την αμυντική συνοχή που τους έδωσε την έβδομη θέση πέρσι, και για αυτό τον λόγο βρίσκονται πιο κοντά στον υποβιβασμό απ’ ό,τι στις θέσεις της Ευρώπης. Μετρούν τέσσερα συνεχόμενα goal/goal, στα οποία παιχνίδια πήραν μόλις έναν βαθμό. Πρέπει να ρισκάρουν απόψε, κόντρα σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της La Liga.

Η Σοσιεδάδ από την πλευρά της σκοράρει εύκολα, με το 0-0 απέναντι στην Σάλτσμπουργκ να αποτελεί μια από τις λίγες εξαιρέσεις. Κουβαλάει κούραση από το ευρωπαϊκό ματς και αυτό μπορεί να της δημιουργήσει θέματα στα μετόπισθεν, όμως δύσκολα δε θα εκμεταλλευτεί τα κενά της Οσασούνα. Οι μπουκ με γνώμονα την προϊστορία (πέντε συνεχόμενα no goal & under 2,5 σε επίσημα) και το γεγονός ότι πρόκειται για βασκικό ντέρμπι, δίνουν μεγάλη βάση στα λίγα γκολ. Ωστόσο, τα δεδομένα του αγώνα είναι τέτοια που δίνουν μεγάλη αξία στο goal/goal, ειδικά όταν το βρίσκουμε στο 2.08 στη Fonbet.

Διπλασιασμοί σε Ισπανία και Γερμανία, safe στην ΑγγλίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Διπλασιασμοί σε Ισπανία και Γερμανία, safe στην Αγγλία

Περισσότερα

Click to comment

Trending