Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κάλυψη και στήριξη στα αριστερά σε 1.80 #Jimandrez

Μάχες σε Αγρίνιο και Έμπολι

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει σε προγνωστικό για την Stoiximan Super League και ποντάρισμα στο Αγρίνιο.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου απόψε με μία ιδιαίτερη επιλογή από την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Κηφισιά, η οποία έχει value και αξία μεγάλη. Πάμε να δούμε την επιλογή και τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Πάει για δεύτερο τρίποντο

Ο Παναιτωλικός εναντίον της Κηφισιάς λοιπόν σε ένα παιχνίδι που κρίνονται πάρα πολλά για την μάχη της ουράς, η οποία φυσικά και φέτος θα έχει αρκετές συγκινήσεις. Η αλήθεια είναι πως οι γηπεδούχοι έχουν τα χειρότερα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα ωστόσο αυτά δε λένε την αλήθεια. Τελευταία παίζει ωραίο, δημιουργικό ποδόσφαιρο και παράγει αρκετές φάσεις ενώ παράλληλα δείχνει πως η αμυντική του εικόνα βελτιώνεται.

Στο Φάληρο στάθηκε καλά, στην Τούμπα επίσης ενώ και στα δύο ματς προηγήθηκε. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη καλά δεν είναι, παρουσιάζουν προβλήματα και πίσω μπάζουν ενώ εκτός έδρας η δυναμική τους μειώνεται αρκετά. Ξεγέλεσαν αρκετό κόσμο με τις εμφανίσεις τους κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αλλά στς σημαντικά ματς ποδόσφαιρο δεν παίζουν παρόλο την όποια σπιρτάδα τους μπροστά. Δεν θα τους χαλάσει η ισοπαλία, προτεραιότητα τους να μη δώσουν χώρο στον αντίπαλο.

Είναι δεδομένο πως ο Παναιτωλικός θα πιέσει, η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων βέβαια φτιάχνει αλλά τα θέματα της, τα παρουσιάζει. Δύσκολα θα έχει ευκαιρίες για αλλά τέτοια εξάποντα παιχνίδια, ίσως ήρθε η ώρα για την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η επιλογή μας είναι το 1Χ + over 1,5 σε αξιόλογη τιμή που καλύπτει πολλά πιθανά σκορ.

Μονό
17:30

Παναιτωλικός – Κηφισιά

1Χ & over 1,5

1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending