Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Τέλος ο Μαρτίνεθ από τον Ολυμπιακό

 

Τα τελευταία αποτελέσματα των “ερυθρόλευκων” δημιούργησαν… τριγμούς στο εσωτερικό του συλλόγου, με τη διοίκηση να απομακρύνει οριστικά τον Ισπανό τεχνικό. 

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 στο “Europa-Park Stadion” από τη Φράιμπουργκ και έμεινε οριστικά εκτός συνέχειας στο Europa League. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ… χρεώνεται την κακή παρουσία στον όμιλο, από τον οποίο το μόνο που μπορεί να σωθεί πια είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης και η συνέχεια στο Europa Conference League.

Η διοίκηση των Πειραιωτών εξάντλησε την υπομονή της με τον Ισπανό προπονητή και έλυσε το συμβόλαιο του. Στα… αρνητικά της “άτυπης ζυγαριάς” για τον 42χρονο μπαίνουν, μεταξύ άλλων, η συντριβή από τον ΠΑΟΚ με 4-2 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με τελευταία την ισοπαλία κόντρα στον Βόλο με 2-2, με τους “ερυθρόλευκους” να έχουν σοβαρά διαιτητικά παράπονα. Αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».//

Περισσότερα

Click to comment

Trending