Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Στροφή στο Κύπελλο ο Βόλος

 

Επιστρέφουν Ντέλετιτς, Τσοκάνης και Τάχατος, εκτός Μπαριέντος, Λούνα και Μύγας

Το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η παλικαρίσια ισοπαλία, έφερε ικανοποίηση στον Βόλο και ακόμα μεγαλύτερη πίστη για την συνέχεια.

Πλέον η ομάδα φαίνεται πως πιστεύει και πάλι στον εαυτό της, παλεύει όλα της τα ματς και το πιο σημαντικό, έχει ξεκολλήσει πλέον από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, που είναι αλήθεια ότι την άγχωνε ιδιαίτερα.

Όμως ο Βόλος τώρα κάνει στροφή στον θεσμό του Κυπέλλου, έχοντας ομολογουμένως άλλη μία τρομερά δύσκολη αποστολή.

Αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, που αυτή την στιγμή τουλάχιστον είναι στα πολύ… επάνω του και από πολλούς θεωρήται ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο!

Ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό μοιάζει ανίκητος σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνει φανταστικά αποτελέσματα και είναι λογικό να θέλει από αύριο κόντρα στον Βόλο ένα σκορ πρόκρισης, μέσα στο σπίτι του.

Και ο Βόλος όμως έχει αλλάξει πρόσωπο…

Παρουσιάζεται πλέον ανταγωνιστικός, παλεύει όλα του τα παιχνίδια και παίρνει αποτελέσματα. Κάτι που φιλοδοξεί να κάνει και στην Τούμπα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βόλος είχε από το ξεκίνημα του φετινού Κυπέλλου δύσκολες αποστολές, με πρώτο αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας σε νοκ άουτ αναμέτρηση, από την οποία βγήκε θριαμβευτής.

Τώρα τα πράγματα είναι σαφώς περισσότερο δύσκολα, ενώ όσον αφορά την συνέχεια της διοργάνωσης, μόνο να αναφέρουμε ότι ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού διασταυρώνεται με τον νικητή του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό!

Τέλος πάντων ο Βόλος πάει αύριο στην Τούμπα με ανεβασμένη ψυχολογία, θέλοντας να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν, μέσα σε μία έδρα που έχει πάρει αποτέλεσμα (εκείνο το 4-4 με την επική ανατροπή) αλλά δεν έχει φύγει νικητής ποτέ. Ο Άνχελ Λόπεθ δεν θα έχει μαζί του τον τιμωρημένο Μύγα, καθώς και τους τραυματίες Μπαριέντος και Λούνα (και οι δύο θλάση), όπως βέβαια και τους τερματοφύλακες Σιαμπάνη και Παπαδόπουλο.

Επιστρέφουν οι Τσοκάνης, Ντέλετιτς και Τάχατος που εξέτισαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

 

 

Trending