Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επικό βραζιλιάνικο φινάλε στο 3.10 #Jimandrez

Επικό βραζιλιάνικο φινάλε στο 3.10

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά από την τελευταία αγωνιστική της Serie A στην Βραζιλία και με καυτές επιλογές έως 3.10.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη μεταμεσονύχτια απόψε με επιλογές στην τελευταία αγωνιστική της Βραζιλίας, στην οποία υπάρχει αξία και γενικότερα βρίσκουμε καλές επιλογές. Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις καυτές επιλογές από το πρόγραμμα στο οποίο προφανώς ξεχωρίζει η μάχη τίτλου αλλά και της παραμονής. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Κίνητρο και γκολ σε πρώτο πλάνο

Ξεκινάμε με το μοναδικό σημείο που υπάρχει στην στήλη και είναι αυτό στην αναμέτρηση της Βάσκο Ντε Γκάμα με την Μπραγκαντίνο. Οι γηπεδούχοι με νίκη παραμένουν στην κατηγορία, θα αγωνιστούν μπροστά στο παθιασμένο κοινό τους απέναντι σε μία αδιάφορη και ίσως απογοητευμένη ομάδα. Διαθέτουν ποιότητα (Παγιέτ ο κορυφαίος), εντός έχουν πάρει σημαντικά αποτελέσματα (νίκες με Μποταφόγκο, Ατλέτικο Μινέιρο, Γκρέμιο) και γενικά ανεβαίνουν πολλά σκαλιά. Δε θα μπουν σε περιπέτειες, ιδιαίτερα όταν απέναντι τους είναι ένας αντίπαλος στα μέτρα τους με τρεις συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας. Τα δεδομένα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα του άσου κοντά στον διπλασιασμό.

Συνέχεια με την πρώτη επιλογή για γκολ και μεταφερόμαστε στο Πόρτο Αλέγκρε, εκεί όπου η Ιντερνασιονάλ φιλοξενεί την Μποταφόγκο. Για τους φιλοξενούμενους τα λόγια είναι περιττά. Αυτοκτόνησαν και έχασαν το πρωτάθλημα ενώ τώρα εάν δεν πάρουν αποτέλεσμα θα μείνουν εκτός ζώνης και του Κόπα Λιπερταδόρες. Από την άλλη ένατη όπως και να έχει θα είναι η γηπεδούχος ομάδα θα παίξει στο Σουνταμερικάνα και εμπνέει επιθετικά εμπιστοσύνη μίας και διαθέτει αρκετά καλές μονάδες. Το παιχνίδι ενδέχεται να έχει γκολ, η Μποταφόγκο πρέπει να ρισκάρει και να παίξει τα τελευταία της ρέστα για να σώσει έστω την αξιοπρέπεια της. Το αμφίτερμα στο 1.90 είναι καλή επιλογή.

Προγνωστικά: Ξύλο και χαμόγελα

Επόμενος σταθμός η Κουιάμπα. Η τοπική ομάδα κοντράρει την Ατλέτικο Παραναένσε με δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο Copa Sudamericana της επόμενης σεζόν έτσι βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Βέβαια και οι δύο προπονητές ζήτησαν από τους παίκτες τους να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο ώστε να κλείσουν με ευχάριστο τρόπο την αγωνιστική χρονιά. Το γήπεδο θα έχει κόσμο, μπορούμε εύκολα να δούμε γκολ σε ένα ματς που δεν κρύβει σκοπιμότητες αλλά ούτε είναι αγγαρεία για τους παίκτες, ειδικά για τους γηπεδούχους. Επιλογή το over 2 ασιατικό στο 1.90.

Τέλος κλείνουμε με ένα καυτό funbet, μία δυνατή βόμβα. Στον αγώνα ανάμεσα σε Μπαΐα και Ατλέτικο Μινέιρο το κίνητρο είναι τεράστιο αφού οι γηπεδούχοι παίζουν την κατηγορία ενώ οι φιλοξενούμενοι υπό προϋποθέσεις μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, πολλά τα δεδομένα, σκληρό ματς και ενδέχεται να δούμε κόκκινη κάρτα. Το να αποβληθεί ένας παίκτης στο ματς πληρώνει στο τίμιο 3.10.

Μονό
02:30

Βάσκο Ντε Γκάμα – Μπραγκαντίνο

1

1.91
BET: 20 units
Μονό
02:30

Ιντερνασιονάλ – Μποταφόγκο

Goal/goal

1.87
BET: 20 units
Μονό
02:30

Κουιάμπα – Ατλέτικο Παραναένσε

Over 2 AH

1.90
BET: 20 units
Funbet
02:30

Μπαΐα – Ατλέτικο Μινέιρο

Over 0,5 κόκκινη κάρτα

3.10
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending