Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ξέρει να κερδίζει καλύτερα από όλους #Jimandrez

Βόμβες στοίχημα

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και σημείο από την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Νάπολι

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής απόψε με μεγάλο ιταλικό ντέρμπι στα προγνωστικά μας και επιλογή από το Γιουβέντους – Νάπολι. Σπουδαίο ματς, πάμε αμέσως να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Προγνωστικά: Με τον τρόπο του Αλέγκρι

Γιουβέντους λοιπόν εναντίον Νάπολι, πλούσιος βορράς εναντίον φτωχού νότου και άλλα τέτοια κλισέ. Οι γηπεδούχοι φέτος εμφανίζουν την παλιά καλή τους απόδοση στο πρωτάθλημα, κερδίζουν με μισό μηδέν όσο μπορούν ενώ η ανατροπή απέναντι στην Μόντσα φανέρωσε χαρακτήρα πρωταθλήτριας. Ο Αλέγκρι ψηφίστηκε προπονητής του μήνα, η εικόνα της είναι εντυπωσιακή ενώ το επιθετικό δίδυμο Κιέζα με Βλάχοβιτς πετάει φωτιές.

Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σφυγμό απέναντι στην Ίντερ με τον Ματσάρι αλλά αμυντικά δεν σκαμπάζουν και πολλά. Θέλει ενίσχυση στα μετόπισθεν, πολλές φάσεις στην κόντρα και γενικότερα καμία προετοιμασία σε αυτό το κομμάτι αφού όπως είναι λογικό δεν έχει σχέση το υλικό του 2012 που πήρε Κύπελλο με αυτό του σήμερα. Φυσικά υπάρχει ποιότητα αλλά η φετινή Νάπολι δε μπορεί απέναντι σε ομάδες κλειστές και που παίζουν με μεγάλη σκοπιμότητα.

Στα αριστερά κινούμαστε ο άσσος με κάλυψη σε αποδεκτή τιμή.

Μονό
21:45

Γιουβέντους – Νάπολι

1 dnb

1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending