Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδες με φαβορί και πολλά γκολ #TheMagician

Προγνωστικά Παρασκευής από τον #TheMagician από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με ξεκάθαρα φαβορί και στόχο τα πολλά γκολ.

Καλημέρα σας. Άλλο ένα γεμάτο στοιχηματικά τριήμερο στο πιάτο μας. Αρκετές και πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σήμερα, άλλες με ξεκάθαρο φαβορί κι άλλες με χαρακτήρα ντέρμπι. Επιλογές στα προγνωστικά μας, από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης με συμφέρουσες αποδόσεις. Ακολουθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, η τελευταία αγωνιστική των ευρωπαϊκών κυπέλλων, οπότε και βλέπουμε απόψε ομάδες από το πάνω ράφι. Πάμε να τα δούμε ένα ένα τα προγνωστικά

Προγνωστικά: Απαγορεύεται η γκέλα

Εκκίνηση από την Πορτογαλία. Με δέκα βαθμούς, ένα βαθμό πάνω από την ουραγό Αρούκα, είναι η Βιζέλα. Σε τετραπλή ισοβαθμία, στην διαφορά τερμάτων είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού. Ομάδα που θα παλέψει για την σωτηρία της φέτος, δείχνει ανήμπορη να συναγωνιστεί τις μεγάλες δυνάμεις της χώρας. Αντίθετα, σχεδόν όλους τους βαθμούς της (εννέα), τους πήρε από ομάδες από το δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Η Μπράγκα είναι στην τέταρτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική. Δύο ήττες έκπληξη μέχρι στιγμής, την κράτησαν λίγο πίσω στην βαθμολογία. Θα διεκδικήσει μια από τις πρώτες θέσεις, αρκεί να μην επαναλάβει τα προηγούμενα σοβαρά λάθη. Έχει σκοράρει και στα δώδεκα παιχνίδια, ενώ σε οχτώ από αυτά βρήκε δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές.

Σημείο: Πολύ ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι. Επιλογή μας το διπλό και over 1,5 γκολ με απόδοση 1.83 στην Novibet.

Ευκαιρία για νίκη

Πάμε στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Μετά από τέσσερις σερί νίκες, η Βέχεν Βισμπάντεν υπέστη δύο εκτός έδρας ήττες, από ισχυρές η αλήθεια είναι ομάδες, παραμένοντας στην μέση της βαθμολογίας. Πάλεψε, αλλά στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από τους αγώνες. Συμπαγής ομάδα που έχει κάνει αρκετές ζημιές ακόμα και σε διεκδικητές της ανόδου. Πολύ καλές οι πιθανότητες νίκης σήμερα, μιας και αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, η οποία είναι προτελευταία στην βαθμολογία με οχτώ βαθμούς, ένα περισσότερο από την τελευταία Όσναμπρικ. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην απόδοση των φιλοξενούμενων.  Έχουν μόλις μια νίκη και μια ισοπαλία στα τελευταία δέκα ματς, ενώ συνολικά στους 15 αγώνες του πρωταθλήματος, έχουν φύγει δύο φορές με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον αγωνιστικό χώρο. Φαβορί για υποβιβασμό (δικαίως) από τους μπουκ το συγκρότημα από την Κάτω Σαξονία, έχει 7/7 ήττες εκτός έδρας με δύο γκολ υπέρ και 15 κατά.

Σημείο: Σε μαύρο χάλι τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά οι φιλοξενούμενοι. Ευκαιρία για τρίποντο για τους γηπεδούχους. Κρατάμε για τα προγνωστικά μας, τον άσο με απόδοση 1.98 στην Novibet.

Προγνωστικά: Επιθετικές οι δύο ομάδες

Πάμε Ολλανδία. Η Τβέντε, με τον Άγιαξ προς το παρόν εκτός παιχνιδιού, είναι στην τέταρτη θέση με 30 βαθμούς, στην ισοβαθμία με την τρίτη Άλκμααρ. Τέλος Νοεμβρίου ηττήθηκε εντός από την Αϊντχόφεν με 3-0, αλλά απάντησε με νίκη 3-1 στην έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, την προηγούμενη αγωνιστική. Βλέπει ότι μπορεί να τρυπώσει στην πρώτη τριάδα. Επιθετικά είναι καλή, αλλά η αμυντική της γραμμή την προδίδει συχνά πυκνά με αποτέλεσμα να χάνει πολύτιμους βαθμούς. Η Εξέλσιορ είναι στην δέκατη θέση με 16 βαθμούς. Την χαρακτηρίζει η επιθετική συμπεριφορά στα παιχνίδια της, καθώς επίσης και τα πολλά γκολ που δέχεται. Συμπλήρωσε έξι σερί ματς με goal/goal (τα πέντε σε συνδυασμό με over 2,5), ενώ συνολικά έχει 11/14 ματς όπου έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Γρήγορη ομάδα που αγωνίζεται χωρίς φόβο και θα βρει ευκαιρίες να σκοράρει.

Σημείο: Νίκη για παραμείνει στις πρώτες θέσεις θέλουν οι γηπεδούχοι, αν και πίσω έχουν κενά. Επιλογή μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.06 στην Novibet.

Προβληματικές άμυνες

Πάμε Γερμανία. Ευτυχώς που υπάρχει και η παραπαίουσα Ουνιόν Βερολίνου στο πρωτάθλημα, καθώς αποτελεί την μοναδική ομάδα από την οποία δεν δέχθηκε γκολ η Χοφενχάιμ. Δυσκολεύεται να νικήσει εντός έδρας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις τους τέσσερις από τους 20 βαθμούς της. Δέχεται αρκετές φάσεις για γκολ, αν και πρέπει να τονίσουμε ότι είναι εξαιρετική επιθετικά έχοντας σκοράρει σ’ όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος. Για πρώτη φορά φέτος η Μπόχουμ μένει για πέμπτο σερί ματς αήττητη. Επικράτησε το περασμένο Σάββατο της Βόλφσμπουργκ εντός έδρας με 3-1, σ’ ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, στο οποίο ήταν πολύ αποτελεσματική. Πέρα από τις δύο βαριές ήττες από Μπάγιερν Μονάχου και Στουτγκάρδη, αποτελεί ένα δύσκολο σύνολο ώστε κάποιος αντίπαλος να επιβληθεί με ευκολία.

Σημείο: Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 1.57 στην Novibet.

Προγνωστικά: Ντέρμπι πάθους

Πάμε στην Ιταλία, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Γιουβέντους στον προηγούμενο αγώνα στην έδρα της Μόντσα, μπορεί να δέχτηκε ισοφάριση στο 92′, αλλά με γκολ στο 94′ έφυγαν με το τρίποντο από μια δύσκολη έδρα. Στο -2 από την Ίντερ και στο +4 από την τρίτη Μίλαν, θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Έσφιξε η άμυνα της φέτος, και σε συνδυασμό με την κατοχή μπάλας που έχει στους αγώνες της, φθάνει σε επαγγελματικές νίκες. Η Νάπολι είναι πιο soft από πέρυσι. Τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, δεν της έχει επιτρέψει να είναι κοντά στις πρώτες θέσεις. Βρίσκεται με 25 βαθμούς, στην πέμπτη θέση, εννέα πίσω από την σημερινή της αντίπαλο. Η αλήθεια είναι ότι αποδίδει καλύτερα μακριά από την έδρα της, με 17 βαθμούς (όντας αήττητη), έναντι επτά στο <<Ντιέγκο Μαραντόνα>>. Προηγήθηκε η εντός έδρας ήττα από την Ίντερ με 3-0. Ψάχνει να βρει σταθερότητα η πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Σημείο: Έχει αρκετή ισοπαλία το παιχνίδι, αλλά η Γιουβέντους είναι λίγο πιο κοντά στην νίκη. Κρατάμε τον άσο σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία, με απόδοση 1.71 στην Novibet.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας, στην Ισπανία. Οχτώ αγώνες κράτησε το αήττητο της Χετάφε, καθώς έχασε με 2-0 στην έδρα της Λας Πάλμας, δεχόμενη γκολ στο 43′ και στο 90′, ενώ έπαιζε με παίχτη λιγότερο από το 46ο λεπτό. Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην έδρα της, όπου σε επτά αγώνες έχει 4-3-0, (εκτός 0-4-4) με μόλις τέσσερα τέρματα παθητικό. Αρέσκεται σε γρήγορο ποδόσφαιρο, πιέζοντας από το πρώτο λεπτό τους αντιπάλους. Η Βαλένθια λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη μέσα στην Χιρόνα, αλλά το προβάδισμα που απέκτησε στο 56′, εξανεμίστηκε στο 82′ και στο 88′ από τον Στουάνι. Φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου, μιας και οι φιλοξενούμενοι υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, όταν δέχτηκαν πίεση. Αντίστοιχη πίεση θα δεχτούν και σήμερα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην βαθμολογία και  μοιάζουν αρκετά, μιας και αγωνίζονται καλύτερα μπροστά στο κοινό τους.

Σημείο: Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Χετάφε θα συνεχίσει το αήττητο εντός έδρας σερί της. Επιλογή μας ο άσος σε ισοπαλία χωρίς στοίχημα με απόδοση 1.82 στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Ραχίμ Στέρλιγκ (29 – Τσέλσι), Ρις Τζέιμς ( 24 – Τσέλσι), Σκοτ ΜακΤόμινεϊ (27 – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Καλή επιτυχία!

Περισσότερα

Click to comment

Trending