Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δεν αγνοείται αυτό το σερί!

Η Άστον Βίλα υποδέχεται την Άρσεναλ και ο #Klhmats ποντάρει στην αναμέτρηση σε απόδοση 1.80.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Κακώς ασχολήθηκα την Πέμπτη με το ελληνικό Κύπελλο, δεν έπρεπε, ως αποδείχθηκε. Προχωράμε με τη στήλη του Σαββάτου και σημείο από την Premier League.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Η Άστον Βίλα υποδέχεται την Άρσεναλ. Μάχη μεταξύ δύο ομάδων της τετράδας, με τους μεν γηπεδούχους να έχουν ως εφικτό στόχο την τετράδα και τους δε φιλοξενούμενους την κορυφή και τον τίτλο της Premier League.

Το παράδοξο βέβαια είναι πως η Άρσεναλ εκτός έδρας δεν πείθει με την εικόνα που παρουσιάζει. Παράλληλα, η Άστον Βίλα μετράει 14 σερί εντός έδρας νίκες για το πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας έτσι το σχετικό ρεκόρ του κλαμπ το 1903 και το 1931. Το τελευταίο της αρνητικό αποτέλεσμα, όμως, ήταν μία ήττα απέναντι στην Άρσεναλ τον Φεβρουάριο. Η εικόνα της απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη ήταν εξαιρετική, εξαφανίζοντας την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα από το γήπεδο.

Μπορεί η παράδοση της Άστον Βίλα απέναντι στην Άρσεναλ να μην είναι θετική εντός έδρας, όμως θα στηριχτώ στο μομέντουμ και στη φετινή εικόνα των γηπεδούχων. Κρατάω την διπλή ευκαιρία του 1Χ.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending