Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Μία προσθήκη και μία αποχώρηση κάτω από τα δοκάρια του ΓΑΣ Σβορώνου

Ανακατατάξεις κάτω από τα γκολπόστ του ΓΑΣ Σβορώνου

Την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Κωνστανίκο Χάμο για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, αλλά και την απόσυρση του τερματοφύλακα Δημήτρη Παπατολίκα γνωστοποίησε ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Η ανακοίνωση για Χάμο:

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Χάμο.

Ο Κωνσταντίνος αποτελεί έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα ο οποίος μέχρι σήμερα στα 25 του χρόνια έχει ήδη προλάβει να «χτίσει» ένα πολύ αξιοσέβαστο βιογραφικό στη Γ’ Εθνική κατηγορία! Συγκεκριμένα, ο Λαρισαίος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Έλαφο Αγιάς, Ανθούπολη, Σμόλικα Φαλάνης, Δόξα Βλαχογιαννίου, Αχιλλέα Φαρσάλων, Αστέρα Ιτέας, Άνω Μερά Μυκόνου, Διαγόρα Στεφανοβικείου, Μολαϊκό, Ηρακλή Λάρισας και ΑΟ Πυλίου, την μέχρι πρότινος ομάδα του.

Με την απόκτηση του Κωνσταντίνου ο ΓΑΣ ενισχύεται ακόμη περισσότερο στα «γκολπόστ» και ο Νίκος Θεοδοσιάδης έχει πλέον … ήσυχο το κεφάλι του σε ότι έχει να κάνει με τη θέση «1», αφού ο νεοαποκτηθείς έρχεται να προστεθεί στη φαρέτρα της ομάδας παρέα με τους Κούζα, Αδάμο και Τζώτζο.

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Σβορώνου καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του ΓΑΣ και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την νέα του ομάδα!

Το «αντίο» σε Παπατολίκα:

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπατολίκα.

Για την ακρίβεια ο πολύπειρος τερματοφύλακας πήρε την απόφαση να δώσει «τίτλους τέλους» στην ποδοσφαιρική του καριέρα έπειτα από μία σπουδαία πορεία στα ελληνικά γήπεδα «κρεμώντας» οριστικά τα γάντια του στα 35 του χρόνια. Ο Δημήτρης, ένα δικό μας παιδί το οποίο προέρχεται από τα «σπλάχνα» του ΓΑΣ Σβορώνου ξεκίνησε την μακρά σταδιοδρομία του στην ομάδα μας το 2006. Ακολούθησε η μετακίνησή του στον Πανθρακικό και κατόπιν αγωνίστηκε σε Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Ελπίδα Σαπών, Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πύδνα Κίτρους, ΑΕ Kαρίτσας ενώ έχει αγωνιστεί και τρεις φορές στον Πιερικό σε τρεις διαφορετικές θητείες (2012-16, 2016-17, 2019-21).

Ο Δημήτρης ύστερα από μία πλούσια καριέρα σε επίπεδο Β’ Εθνικής και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, επέστρεψε στην ομάδα που του έδωσε το ποδοσφαιρικό «χρίσμα» και την περσινή σεζόν αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα του ΓΑΣ, συμβάλλοντας και εκείνος με την τεράστια εμπειρία και κλάση του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην επίτευξη του ονείρου της ανόδου στη Γ’ Εθνική! Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου ευχαριστεί από καρδιάς το Δημήτρη για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ομάδα μας και στο ποδόσφαιρο της Πιερίας γενικότερα και του εύχεται τα καλύτερα σε κάθε επίπεδο της ζωής του!

Σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές Δημήτρη

Περισσότερα

Click to comment

Trending