Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Οι αντιδράσεις συνεχίζονται

 

Εξώδικο της ΠΑΕ Βόλος σε ΚΕΔ/ΕΠΟ για Ευαγγέλου και Περράκη!!!

Στον Βόλο είναι ανάστατοι από την “σφαγή” άνευ προηγουμένου που βίωσε η ομάδα στην Τούμπα στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ και συνεχίζουν τις αντιδράσεις τους με… δράσεις.

Μετά την μήνυση που κατατέθηκε κατά των Ευαγγέλου και Περράκη, των ανθρώπων που στην κυριολεξία “δολοφόνησαν” το ποδόσφαιρο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στην κυανέρυθρη ΠΑΕ προχώρησαν και σε εξώδικο προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ, στο οποίο ζητούν να μην οριστούν σε αγώνες της Βολιώτικης ομάδας οι συγκεκριμένοι διαιτητές, εώς ότου εκδικαστεί η υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού στην δικαιοσύνη!

Μέχρι δηλαδή που να εκδικαστεί η μήνυση που τους έχει καταθέσει η Βολιώτικη ΠΑΕ…

Που όπως γίνεται κατανοητό δεν κάνει βήμα πίσω, από την στιγμή που τα πράγματα στην Ελληνική διαιτησία στην κυριολεξία έχουν ξεφύγει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα αναγκαστικά δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο – όπως όλες της SL βέβαια – μετά το ομαδικό κόλλημα που δήλωσαν οι διαιτητές, μετά τις καταγγελίες του διαιτητή Παπαπέτρου για απειλές που δέχθηκε ακόμα και για την ίδια του την ζωή!

Ο Άνχελ Λόπεθ δεν είναι βέβαιο πως ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο, από την στιγμή που η ομάδα έχει πάρει μπρος και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ευχή όλων να πρυτανεύσει η λογική και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως το πρόβλημα της διαιτησίας και της βίας δεν λύνεται με σπασμωδικές κινήσεις σαν κι αυτή.

Πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις και πάνω απ’ όλα οι Έλληνες διαιτητές να σταματήσουν την όποιου είδους εξάρτησης τυχόν έχουν από τους “μεγάλους”.

 

 

Trending