Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χιρόνα ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μπαρτσελόνα – Χιρόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Χιρόνα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άστον Βίλα – Άρσεναλ προγνωστικά

  • «Ολίμπικο» (54.367), Βαρκελώνη.
  • Διαιτητής: Ισίντρο Ντίαθ Ντε Μέρα.
  • Η Μπαρτσελόνα έχει απολογισμό 4-2-0 στις έξι αναμετρήσεις της με την Χιρόνα.
  • Ως γηπεδούχος, η Μπαρτσελόνα έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες κόντρα στην σημερινή της αντίπαλο.
  • Σε τέσσερα από τα έξι μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal.

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Έκανε μεγάλη εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα και πήρε σπουδαία νίκη εντός έδρας, με 1-0 επί της Ατλέτικο. Με πρωταγωνιστή τον Ζοάο Φέλιξ, που στο 28’ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε σημαντικό τρίποντο και παρέμεινε στην τρίτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Πέρα από το γκολ οι Καταλανοί δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαίες το δοκάρι του Ραφίνια στο 58’ και το χαμένο τετ-α-τετ του Λεβαντόφσκι στο 86’. Αντίστοιχα, υπήρξαν στιγμές που απειλήθηκαν, με τον γκολκίπερ Πένια να αντικαθιστά επάξια τον τραυματία Τερ Στέγκεν.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Πέρα από τους Γκάβι και Ινίγκο Μαρτίνεθ, δεν υπολογίζεται κι ο Τερ Στέγκεν που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πένια – Κουντέ, Κρίστενσεν, Αραούχο, Κανσέλο – Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Γκουντογάν – Ραφίνια, Φέλιξ, Λεβαντόφσκι.

Ρεπορτάζ Χιρόνα

Σε ένα ματς μεγάλης δυσκολίας, που ακολούθησε την πρώτη της γκέλα μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες, η Χιρόνα ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Παρότι βρέθηκε να χάνει από τη Βαλένθια με γκολ του Ντούρο στο 56’ και δυσκολεύτηκε στη δημιουργία φάσεων, κατάφερε όχι απλώς να ισοφαρίσει στο 82’, αλλά και να γυρίσει το ματς στο 88’ με δύο γκολ του Στουάνι. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις πέτυχε το 3-1, όμως το γκολ του Σάβιο ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Το τρίποντο αυτό διατήρησε τους Καταλανούς στην κορυφή μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και στο +4 από την τρίτη θέση και την αποψινή τους αντίπαλο. Ακολούθησε η άνετη νίκη με 5-2 στην έδρα της Οριουέλα, ομάδας της τέταρτης κατηγορίας. Βρέθηκε να χάνει, με ανατροπή, στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο «καθάρισε» τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Stat attack: Στα τελευταία έξι ματς της επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Δεδομένες οι απουσίες των Ερέρα, Ρόκα και Βίγια, ενώ ο Αρτέρο κι ο Μπόρχα Γκαρθία είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γκαζανίγκα – Ε. Γκαρθία, Ντ. Λόπεθ, Μπλιντ, Γκουτιέρεθ – Κούτο, Α. Γκαρθία, Μαρτίν – Τσιχάνκοφ, Σάβιο, Ντόβμπικ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπαρτσελόνα – Χιρόνα προγνωστικά

Εντυπωσιακή μέχρι στιγμής η Χιρόνα, όμως σήμερα έχει μια πραγματικά δύσκολη πρόκληση. Χωρίς να εντυπωσιάζει η Μπαρτσελόνα, εξακολουθεί να είναι το φαβορί λόγω ποιότητας. Ανώφελο να πάρουμε τη νίκη των γηπεδούχων στο 1.50, αντ’ αυτού θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ σε απόδοση 2.10 στην Interwetten.

Σούπερ προσφορά* καλωσορίσματος

Περισσότερα

Click to comment

Trending