Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Καρδίτσα – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Καρδίτσα – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the DayΚαρδίτσα – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης»
  • Διαιτητές: Μαγκλογιάννης, Κωνσταντινίδου, Ταρενίδης
  • Προϊστορία:

Ρεπορτάζ Καρδίτσας

Μετά την πρώτη της νίκη στη σεζόν απέναντι στο Λαύριο, προσγειώθηκε ανώμαλα στο ΟΑΚΑ. Η αποστολή της ήταν πολύ δύσκολη απέναντι στον Παναθηναϊκό και τελικά ηττήθηκε με 77-53. Οι Σμιθ και Καμπερίδης ήταν οι μόνοι που κατάφεραν να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Δίπλαρο να είναι εξαιρετικός δημιουργικά, μοιράζοντας οκτώ ασίστ.

Stat attack: Σκοράρει μ.ο. 70,5 πόντους.

Απουσίες: Δεν αναφέρονται απουσίες για τους Θεσσαλούς.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Προέρχεται από μια δύσκολη εβδομάδα, με διπλή αγωνιστική στη Euroleague. Ανάμεικτα συναισθήματα, αφού ηττήθηκε από την εξαιρετική φέτος Ρεάλ, αλλά κέρδισε άνετα τη Μπάγερν Μονάχου. Ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Βαλένθια το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ. Αναμένεται το ντεμπούτο του Πετρούσεφ. Προς το παρόν δε λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπαρτζώκα, που έχει μια ευκαιρία να κάνει δοκιμές στη θεσσαλική πόλη.

Stat attack: Έχει σκοράρει τουλάχιστον 87 πόντους στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος.
Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμοι οι Παπανικολάου, Πίτερς και Λαρεντζάκης. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Πετρούσεφ και Μήτρου Λονγκ. Επιστρέφει ο Γκος.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Καρδίτσα – Ολυμπιακός προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Καρδίτσα, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα με διπλή αγωνιστική στη Euroleague. Φυσικά δεν τίθεται θέμα νικητή στην αναμέτρηση. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα είναι μια χρήσιμη προπόνηση για τον Μπαρτζώκα, ώστε να δώσει χρόνο σε αναπληρωματικούς και να βοηθήσει παίκτες όπως ο Μπραζντέικις να βρουν ρυθμό. Θεωρώ λοιπόν, πως οι Πειραιώτες θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι, για να καθαρίσουν από νωρίς την παρτίδα και στη συνέχεια να κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές. Άλλωστε η Καρδίτσα απέδειξε και με Παναθηναϊκό, Προμηθέα και με ΑΕΚ, ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό από το πρώτο λεπτό με ομάδες αυτού του επιπέδου.

Περισσότερα

Click to comment

Trending