Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Σε ποια ματς “κλείνει” το Πανθεσσαλικό

 

Αδιανόητη απόφαση της κυβέρνησης να τιμωρήσει όλες τις ομάδες !!!

Το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο και στην κυβέρνηση, πήραν απόφαση να τιμωρήσουν όλες τις ομάδες της  SL, ακόμα κι αυτές που πραγματικά δεν φταίνε στο παραμικρό.

Μέσα σ’ αυτές και ο Βόλος, που θα δώσει τέσσερα παιχνίδια έδρας χωρίς κόσμο!

Και μέσα σ’ αυτά δύο από τα πλέον εμπορικά: Με Παναθηναϊκό για την 15η αγωνιστική και με ΠΑΟΚ για την 19η.

Η Βολιώτικη ΠΑΕ που είναι γνωστή η πολιτική της, να ανοίγει για τους φιλάθλους το γήπεδο, είναι λογικό να υπολόγιζε έσοδα σε δύο από τα πλέον εμπορικά παιχνίδια στην έδρα της, όμως η κυβέρνηση στην ουσία την τιμωρεί για κάτι που δεν έκανε.

Και ακόμα χειρότερα, την τιμωρεί σε μία προσπάθεια που κατέβαλε στο ματς με τον Ολυμπιακό, να τελειώσει το παιχνίδι έτσι ώστε να μην είχαμε τότε ακόμα χειρότερες καταστάσεις!

Αυτή είναι η επιβράβευση από την πολιτεία, που δεν μπορεί να προστατεύσει το ίδιο το ποδόσφαιρο, τον Έλληνα φίλαθλο, τις “μικρομεσαίες” ομάδες που τις τσουβαλιάζει και τις τιμωρεί δίχως λόγο και αιτία… Τι να πει κανείς;

Ο Βόλος λοιπόν μετά την αδιανόητη απόφαση για λουκέτο στις κερκίδες, απόφαση που θα ισχύσει ως τις 12 Φεβρουαρίου, θα παίξει στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο με τον ΠΑΟ (15η αγωνιστική), τον Ατρόμητο (17η αγωνιστική), τον ΠΑΟΚ (19η αγωνιστική) τον Παναιτωλικό (21η αγωνιστική) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (23η αγωνιστική).

Επίσης μέσα στα παιχνίδια που θα γίνουν χωρίς κόσμο, είναι ακόμα ένα εμπορικό ματς για τους κυανέρυθρους, η ρεβάνς κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κόσμο στο Πανθεσσαλικό θα δούμε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στο ματς με τον ΟΦΗ.

 

Trending