Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η δουλειά τελειώνει στο 2.15 #Jimandrez

προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά που συνδυάζουν Ευρώπη και Ασία σε μία εξαιρετική δυάδα του 2.15.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης απόψε με ευρωπαϊκό αλλά και ασιατικό ενδιαφέρον σε μία δυάδα. Πάμε με τα προγνωστικά, πάμε για ακόμα ένα ταμείο.

Προγνωστικά: Τελειώνουν τη δουλειά οι γηπεδούχοι

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Γεονμπούνκ με την Μπανγκόκ. Η κορεάτικη ομάδα με απλή νίκη καθαρίζει την υπόθεση-πρόκριση, οπότε ουσιαστικά συγκεντρωμένη αρκεί να είναι ώστε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση ενώ βέβαια οι Ταϊλανδέζοι είναι πρώτοι και τελείως αδιάφοροι. Δεν θα κατέβουν για να χάσουν αλλά καταλαβαίνουμε πως το κίνητρο είναι μονόπλευρο και το ενδιαφέρον επίσης. Εντός είναι καλή φέτος η ομάδα του Ολαρέου, παίζει επιθετικά και μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο. Στο άλλο ματς του ομίλου δεν υπάρχει ενδιαφέρον (Λάιον – Κίτσι) ενώ υπό προϋποθέσεις τη βολεύει και η ισοπαλία ωστόσο τέτοια ρίσκα μάλλον δεν θα παρθούν.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Λάτσιο, ένα παιχνίδι που κρίνει την πρώτη θέση αφού έχουν αμφότερες εξασφαλίσει την πρόκριση. Οι Μαδριλένοι και με ισοπαλία βολεύονται αλλά δύσκολα η φετινή αρμάδα του Τσόλο δεν θα κερδίσει, ειδικά όταν η αντίπαλος έχει τόσα αγωνιστικά προβλήματα και εκείνη πιέζει… σαν τρελή φέτος. Αυτός ο άσος συμπληρώνει μία τίμια δυάδα άνω του διπλασιασμού.

Δυάδα απόδοσης 2.15
12:00

Γεονμπούνκ – Μπανγκόγκ

1

1.33
22:00

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο

1

1.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending