Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Υποτιμούν τους Θάντερ οι μπουκ #Loverdose

Υποτιμούν τους Θάντερ οι μπουκ

Προγνωστικά NBA: Ευκαιρίες άνω του διπλασιασμού για τους Θάντερ, ασχέτως τελικού αποτελέσματος βρίσκει ο #Loverdose

Καλησπέρα NBAερς! Ο ρυθμός των αγώνων στο NBA αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, σαν αποτέλεσμα τα όρια των στοιχηματικών να αυξάνονται μαζί του. Πολύ αμφίρροπες οι αναμετρήσεις του σημερινού προγράμματος. Ξεχωρίζω όμως δύο επιλογές από την αναμέτρηση Σακραμέντο Κινγκς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ώρα να δούμε τα σημερινά προγνωστικά NBA.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Η Οκλαχόμα είναι από την πρώτη μέρα η αγαπημένη ομάδα της στήλης. Βασικός λόγος είναι ο ενθουσιασμός και η ενέργεια της ομάδας, τα οποία μας χαρίζουν το αλέγρο μπάσκετ που απολαμβάνουμε από τους Θάντερ. Οι πιτσιρικάδες του Μαρκ Ντέινιο παίζουν το έκτο πιο γρήγορο μπάσκετ στη λίγκα, με ρυθμό 101,3. Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις οι Θάντερ τρέχουν ένα σερί 7-3. Σε αυτό το διάστημα πετυχαίνουν 123,8 πόντους, ενώ δέχονται 114,5. Σε αυτά τα δέκα παιχνίδια ξεπέρασαν το όριο των 123 πόντων επτά φορές. Εξαίρεση αποτελούν οι αναμετρήσεις απέναντι στις δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, το Χιούστον και τη Μινεσότα. Καθώς και εκείνη απέναντι στους Μπουλς, την ομάδα με το χαμηλότερο ρυθμό στη λίγκα.

Σακραμέντο Κινγκς

Το Σακραμέντο έχει μία παρόμοια φιλοσοφία με την Οκλαχόμα, όμως υστερεί αισθητά στο αμυντικό κομμάτι. Με όλο τον βασικό κορμό της ομάδας να έχει επιστρέψει, οι Κινγκς παρουσιάζουν μία βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Αν και έτρεξαν ένα σερί έξι νικών, στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις έχουν επιμέρους σκορ 5-5. Στο διάστημα αυτό πετυχαίνουν 115,4 πόντους, όμως την ίδια στιγμή δέχονται 119,8. Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις στο «Γκόλντεν 1» οι Κινγκς παίζουν ακόμα πιο ανοιχτά, για να ενθουσιάσουν τους φιλάθλους τους. Σαν αποτέλεσμα σε αυτά τα πέντε παιχνίδια δέχθηκαν 123,2 πόντους κατά μέσο όρο. Οι Κινγκς έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τον ρυθμό τους στο 99,8 απόδοση που τους φέρνει στην έβδομη θέση.

Προγνωστικά NBA 15/12/2023

  • Θεωρώ πως το σκορ θα πάει αρκετά ψηλά και για τους δύο αντιπάλους. Με τους Θάντερ σε αποδόσεις αουτσάιντερ, το δικό τους over έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ over 122,5 πόντους σε απόδοση 2.10 στη Fonbet.
  • Η περιφερειακή άμυνα των Κινγκς είναι από τις καλύτερες το τελευταίο διάστημα, αφού επιτρέπουν 11,8 τρίποντα με 38,6%. Την ίδια στιγμή οι Θάντερ πετυχαίνουν 13,3 τρίποντα με 38,8%. Βρίσκω ενδιαφέρον στα over 13,5 τρίποντα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ σε απόδοση 2.30 στη Stoiximan.

Υποτιμούν τους Θάντερ οι μπουκΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Υποτιμούν τους Θάντερ οι μπουκ

Μονό
05:10

Σακραμέντο Κινγκς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Θάντερ over 122,5 πόντοι

2.10
BET: 21 units
Ειδικό
05:10

Σακραμέντο Κινγκς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Θάντερ over 13,5 τρίποντα

2.30
BET: 19 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending