Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για μεγάλη ανάσα στο 2.20 #Jimandrez

Τηλεοπτικά όλα τα φιλικά του ΠΑΣ Γιάννινα αυτό το καλοκαίρι

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και ποντάρισμα στην αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την Stoiximan Super League.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου με ωραίες ευκαιρίες στην Stoiximan Super League και η στήλη μας έχει προγνωστικά για το ματς στην Καισαριανή. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Γνωρίζει τον τρόπο ο ΠΑΣ

Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δύο τελείως διαφορετικές ομάδες που εκφράζουν αντίθετες φιλοσοφίες. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή με τον χαρισματικό Νίλσεν να έρχεται να δουλέψει στα Βόρεια προάστεια για την Κηφισιά. Καλός τεχνικός, με Σκανδιναβικές γνώσεις που όμως έχει ένα καινούργιο ρόστερ να διαχειριστεί με αρκετές αμυντικές ατέλειες. Επιθετικά υπάρχει ταλέντο, ωστόσο είχε λίγο χρόνο να δουλέψει και να βρει την απαιτούμενη χημεία στις μονάδες του.

Από την άλλη ο ΠΑΣ έχει αρχές, ο Στάικος βελτιώνει την ομάδα και δουλεύει με τους παίκτες, κάτι το οποίο αποτυπώνεται στα αποτελέσματα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την ισοπαλία στο Περιστέρι. Δύσκολα θα βάλει, έχει αρχίσει να βγάζει χαρακτήρα ενώ τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες γνωρίζουν εξαιρετικά πως να αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια αυτά.

Ματς διπλής ανάγνωσης, στήριξη στον ΠΑΣ και στο διπλό – χωρίς ισοπαλία – σε τιμές που υπερδιπλασιάζουν.

Δώρα* και καθημερινές προσφορές* καθημερινά στην Stoiximan

Μονό
17:30

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα

2 dnb

2.20
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending